ANNONSE
Annonse

Oppgitt over dårlige veier - laget film til kommunen

- Biler og motorsykler kan jo få skader og bli ødelagte av hull og dårlig asfalt, sier Tom Sæland. Foto: Foto: Kristin Tufte Haga

- Jeg kan ikke skjønne at det skal stå så dårlig til med kommunen, at det ikke kan asfalteres og repareres, sier Tom Sæland.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.08.2013 kl 11:11

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Bilist og motorsykkelentusiast, Tom Sæland fra Korsvoll, er nå så oppgitt over dårlige veie i bydelen, at han rett og slett har laget en egen film til Bymiljøeten.

- Jeg har filmet noen av de verste veiene - særlig på Kjelsås og Grefsen. Jeg kan ikke skjønne at det skal stå så dårlig til med kommunen, at det ikke kan asfalteres og repareres. Biler og motorsykler kan jo få skader og bli ødelagte av hull og dårlig asfalt, sier Sæland.

LES OGSÅ: Usikrede barn kan gå som prosjektiler gjennom frontruta

Nå er noen av veiene på film, og vil bli overlevert Bymiljøetaten. Blant annet er Kapellveien, Grefsenveien og Lachmannsvei filmet.

- Jeg håper at dette kan være en tankevekker, og at det nå blir gjort noe med de mange dårlige veiene i bydelen, også i Maridalen og innover mot Marka, sier Sæland.

SE FILMEN HER:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

LES OGSÅ: «Sommerruter. Nå må #NSB komme seg tilbake på jobb»

Prioritert hovedgatene

Imidlertid kommer ikke videoen som noe sjokk på etaten. Ifølge Anne Sofie Durkis i kommunikasjonsavdelingen, så har etaten full oversikt over tilstanden på de forskjellige veiene.

- Vi befarer gatene hver eneste dag og er utmerket klar over tilstanden på veiene. Samtidig har vi full forståelse for ønske om ny asfalt. Men innenfor årets budsjett har vi i år vært nødt å prioritere hovedgater, forteller Durkis.

LES OGSÅ: LASTEBILSJÅFØR TIL FORELDRE: - Jeg driter i om dette er en skolevei

Vil se filmen

- Vi har ikke mottatt film tidligere, men det vil dessverre ikke hjelpe oss i denne omgang siden prioriteringene allerede er gjort innen for de rammer vi har fått.

Men etaten vil se på filmen.

- Vi ser på og vurderer alle henvendelser som kommer til etaten. Dette være seg brev, bilder eller filmer, sier Durkis.

På bymiljøetatens hjemmesider kan man følge med på hvor det planlegges ny asfaltering.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse