Oslo Idrettslag Svømming fosser frem

Har mer enn fordoblet medlemsmassen på fem år:

Med en bred satsning har Oslo Idrettslag Svømming vokst seg stor i bydelen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2013 kl 12:40

SOGNSVANN: Akkurat nå har Oslo Idrettslag Svømming 979 medlemmer, og håper på å nå det magiske tallet 1000 i løpet av året.

- Den aktive medlemsmassen vår har blitt mer enn fordoblet de siste fem årene, forteller styreleder Thomas Wikberg.

Satser på bredden

OI Svømming så behovet i bydelen for ungdom mellom 13-15 år som liker å svømme, men som ikke ønsker å gjøre det på et profesjonelt nivå.

- Der har vår hovedtrener Marcel vært pådriver. I den ungdomsgruppen som trener 1-2 ganger i uken startet de med 10 svømmere, og nå er vi vel oppe i 50, sier Wikborg.

IO Open

Sist helg avholdt svømmeklubben det halvårlige svømmestevnet OI Open.

Med imponerende 440 svømmere fra hele Østlandet, og rundt 90 svømmere fra egen klubb, er det enkelt å se at interessen for sporten er høyst levende.

- Vi jobber med hele spekteret, vi har mange barn, men også mange ungdommer og voksne i alle slags fasonger, forteller hovedtrener Marcel Mendritzki.

Interessen fra i fjor til i år for IO Open er også overveldende.

I 2012 hadde stevnet rundt 200 påmeldte, og i 2013 har svømmestevnet vokst seg over dobbelt så stor.

LES OGSÅ: OI Open 2012

forteller styreleder Thomas Wikberg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon