Oslos største sportsmesse

Trygve Bergsland i Sportsmessen AS

Njårdhallens 2300 m2 fylles i neste uke av nytt og brukt skiutstyr - alt til en rimelig penge.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Makrellbekken: Sportsmessen i Njårdhallen markerer at vinteren snart står for døren. Fra torsdag til søndag neste uke kan du skaffe deg billig ski og utstyr.

Gjør et kupp

- Vi fyller hele hallen med nytt og brukt utstyr. Folk kan levere inn gammelt utstyr som ikke lenger er i bruk, og tyve leverandører rydder sine lagere. Fjorårets varer selges med opptil åtti prosent rabatt og her er det mulighet til å gjøre svært gode kjøp. Mange foreldre ser dette som en god anledning til å bytte ut barnas utstyr. Mange barn er eller vil gjerne være mer aktive innen alpint, langrenn eller annen vinteridrett, forteller Trygve Bergsland i Sportsmessen AS, som arrangerer messen sammen med Njård.

- Det er tradisjon i Oslo vest for å arrangere bytte- og sportsmesser av denne typen, men det er kun Njård som har stor nok hall til en messe av denne størrelsen. Dette er unikt i Oslo, og rundt 10.000 mennesker er innom messen hvert eneste år. Folk kommer fra hele Oslo, men det er nok flest kunder fra de vestlige bydelene. Kommersielle deltagere på Sportsmessen er blant annet Anton Sport, Best Sport, 60' North, Sport Trade, Art of Zoltan og Nordisk Alpint. Bruktmarkedet har i år støvsuget markedet for brukte, men likevel nesten nye ski, sier han.

Det omsettes for flere millioner kroner under hver eneste messe. Har du ski, snowboard, støvler, staver eller annet utstyr som samler støv, så er dette en fin anledning til å kvitte seg med det.

- Ekpserter fra alpingruppa angir antatt markedsverdi på det brukte utstyret. Folk må betale en liten avgift av salgssummen, som i sin helhet går til Njårds alpingruppe, forteller Bergsland.

Det er også gode muligheter for å få uavhengige råd angående hva slags utstyr som passer den enkelte. Nærmere 150 personer er i sving for å gjennomføre messen på best mulig måte.

- Det er alpin- og langrennsgruppen i Njård som står bak messen sammen med oss. Det blir prepareringskurs i regi av alpingruppa. Langrennsgruppa selger kaffe og kaker og kafeen i Njårdhallen er åpen under hele sportsmessen, forteller Bergsland.

Åpningstider

Sportsmessen er åpen torsdag og fredag fra klokken 12.00 til 20.00, lørdag klokken 10.00 til 18.00 og søndag klokken 12.00 og 18.00.

Utstyr kan leveres inn tirsdag 17. og onsdag 18 oktober i tidsrommet mellom klokken 18.00 og 21.00, og torsdag til lørdag i messens åpningstid.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse