ANNONSE
Annonse

Overgangen på gang

Nydalenovergangen er til behandling i Plan- og bygningsetaten.

OVERGANG: Det som skulle bli en undergang, blir eventuelt overgang - til høyre hybelbygget med starten på overgangen langs bygget - den nye overgangen skal hektes på eksisterende gangbro over Ring 3. Foto: FOTO: Utlån

Overgangen fra Nydalen til Grefsensiden lar vente på seg, men den er på gang!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.03.2012 kl 15:44

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Det begynner å bli noen år siden planleggingen av en undergang fra enden av Gunnar Schjelderups vei i Nydalen - under jernbanen og opp til Ring 3 - til gangbruen over til Grefsensiden, begynte.

Undergangen er nedfelt i reguleringsplanen for utbyggingen av Gunnar Schjelderups vei 11 og 13.

Fra undergang til overgang

Det har vært diskusjoner om hvordan den nye undergangen skulle utformes. Men i fjor la utbyggerne Nydalen Bolig/Fri Eiendom AS frem et helt nytt forslag til adkomst; En overgang i stedet for undergang.

Plan- og bygningsetaten uttalte til avisen da at etaten i utgangspunktet ikke var negativ til en overgangsløsning, istedenfor en undergang. Og saken tikker og går.

Overgangen har også vært oppe til orientering i byutviklingskomiteen på Rådhuset, og er nå tilbake i Plan- og bygningsetaten.

Stort møte etter påske

- Saken ligger nå til vurdering i etaten. Den har også vært oppe til orientering for byutviklingskomiteen flere ganger det siste året. Det jobbes nå for å få til et møte mellom Bymiljøetaten, Statens vegvesen, Plan- og bygningsetaten og Hafslund rett over påske, forteller informasjonsrådgiver Rolf Rolid i etaten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse