Overraskende Lyn-comeback

Tresor Egholm er tilbake på banen for Lyn - i alle fall litt nå og da. Foto: Foto: Alice Johansen

Tresor Egholm hadde slappet av i to måneder da han plutselig måtte spille 120 minutter for Lyn i cupen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2013 kl 15:17

MJØNDALEN / OSLO: Tresor Egholm var en sentral spiller for Lyn da klubben spilte i 4. divisjon. Men etter opprykket i 2011, ga midtbanespilleren seg med fotball for å prioritere andre ting.

Overraskelsen var derfor stor da trener Finn Bredo Olsen tok ham med på Lyns midtbane i cupkampen mot Mjøndalen i forrige uke - og enda større da han spilte 120 minutter. Særlig for hovedpersonen selv.

Slappet av

Egholm spiller nemlig på det norske futsallandslaget, men etter sesongslutt for to måneder siden har han trappet ned på treningene og tatt det med ro.

- Hadde jeg visst jeg skulle spille her, hadde jeg nok holdt meg i litt bedre form, sier Egholm.

Han hadde nemlig krampe etter 65 minutter og håpet å bli byttet ut, men trener Bredo brukte byttene andre steder på banen.

Se hele intervjuet med Tresor Egholm i videointervjuet øverst på siden.

Takker Bastionen

Søndag var Egholm i aksjon for Lyn igjen. Han spilte samtlige 90 minutter da osloklubben vant overbevisende 2-0 i toppkampen mot Raufoss. Selv om Lyn-profilen neppe blir med for fullt fremover, setter han pris på å kunne bidra når han er ønsket.

- Det er stort å spille foran Bastionen igjen. Jeg føler det er jeg som skal si takk til både Bredo og til Bastionen, sier Egholm.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon