Overrasket over bydelen

Kjelsås Langrennsgruppe er overrasket over bydelens ønske om fjerning av Oset-asfalt, forteller nestleder i gruppa – Svein Olav Bø

- Vi stiller oss svært undrende til at bydelen sier nei til å beholde asfalten - etter at Voldsløkka-tunnelen er ferdig, sier nestleder av Kjelsås Langrennsgruppe, Svein Olav Bø.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Kjelsås Langrennsgruppe forteller at de har stor forståelse for at Vann- og avløpsetaten må bruke den eksisterende anleggsveien til masseutkjøring fra Voldsløkka-tunnelen.

Få protester- Alternativet hadde kanskje blitt Midtoddveien, med de ulemper og farer det hadde medført på skoleveien til ungene. Men at enkelte kretser i bydel Nordre Aker går mot å beholde asfalten etter en ny anleggsperiode, det stiller vi oss sterkt undrende til. Så langt vi er kjent med, har det ikke vært mange innvendinger fra de høringsinnstanser som har uttalt seg i forbindelse med forslaget fra Friluftsetaten. Til og med Naturvernforbundet synes dette er en god ide, sier nestleder i langrennsgruppa, Svein Olav Bø.

Trygt på anleggsvei- Barn på rulleski er definitivt myke trafikkanter, og trenger et trygt sted å trene. Den dagen det foreligger en asfaltert veiskulder med plass til syklende, rulleskibrukere og andre myke trafikanter inn i Maridalen, kan man vurdere å fjerne asfalten fra anleggsveien. Men før den tid, noe vi og mange med oss tror kan drøye lenge, så er en asfaltert rulleskitrasé i anleggsveien et sikkert treningsforhold for ungene. Et høyt ønske fra langrennsgruppa og mange andre skientusiaster også, sier Bø, på vegne av mange skuffede skigåere.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse