- Overrasket over Utdanningsetaten

- Overrasket over Utdanningsetaten

Rektor ved Grefsen Skole, Ragnhild Palm-Andersen er overrasket over at Utdanningsetaten kaller det en "glipp" at skolen fortsatt driver uten godkjenning. foto:Kristin Tufte Haga

Rektor ved Grefsen Skole er overrasket over Utdanningsetaten. - Den manglende godkjenningen er varslet til etaten flere ganger, både skriftlig og muntlig, sier Ragnhild Palm Andersen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.11.2007 kl 09:25

ANNONSE
Annonse
 
Rektor Ragnhild Palm Andersen er veldig overrasket over at Utdanningsetaten ikke kjenner til at skolen mangler nødvendig godkjenning, og at etaten kaller dette en "glipp".

- At Utdanningsetaten ikke kjenner til at Grefsen skole ikke er godkjent, synes jeg er merkelig. Etter at den midlertidige godkjennelsen gikk ut i 2004 varslet skolen 14. mai samme år, skriftlig blant annet både etat, Undervisningsbygg og bydel. I perioden fra godkjennelsen gikk ut og frem til nå har vi også varlset etaten muntlig og skriftlig flere ganger, også i møter med Utdanningsetaten. Senest 15. juni 2007 sendte vi skriftlig henvendelse til etaten om at skolen fortsatt ikke var godkjent i henhold til forskrifter om miljørettet helsevern, forteller rektoren for de rundt 400 barna.

- I tillegg har skolens elever og foresatte gjennom brukerundersøkelsene varslet om det dårlige inneklimaet. Det blir jo noe meningsløst å delta i undersøkelse etter undersøkelse om inneklimaet, når det likevel ikke skjer noen ting, sier Palm Andersen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse