- Overrasket over Utdanningsetaten

Rektor ved Grefsen Skole, Ragnhild Palm-Andersen er overrasket over at Utdanningsetaten kaller det en "glipp" at skolen fortsatt driver uten godkjenning. foto:Kristin Tufte Haga

Rektor ved Grefsen Skole er overrasket over Utdanningsetaten. - Den manglende godkjenningen er varslet til etaten flere ganger, både skriftlig og muntlig, sier Ragnhild Palm Andersen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.11.2007 kl 09:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Rektor Ragnhild Palm Andersen er veldig overrasket over at Utdanningsetaten ikke kjenner til at skolen mangler nødvendig godkjenning, og at etaten kaller dette en "glipp".

- At Utdanningsetaten ikke kjenner til at Grefsen skole ikke er godkjent, synes jeg er merkelig. Etter at den midlertidige godkjennelsen gikk ut i 2004 varslet skolen 14. mai samme år, skriftlig blant annet både etat, Undervisningsbygg og bydel. I perioden fra godkjennelsen gikk ut og frem til nå har vi også varlset etaten muntlig og skriftlig flere ganger, også i møter med Utdanningsetaten. Senest 15. juni 2007 sendte vi skriftlig henvendelse til etaten om at skolen fortsatt ikke var godkjent i henhold til forskrifter om miljørettet helsevern, forteller rektoren for de rundt 400 barna.

- I tillegg har skolens elever og foresatte gjennom brukerundersøkelsene varslet om det dårlige inneklimaet. Det blir jo noe meningsløst å delta i undersøkelse etter undersøkelse om inneklimaet, når det likevel ikke skjer noen ting, sier Palm Andersen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse