ANNONSE
Annonse

Parkeringen er en utfordring på Myrerjordet

Myrerskogveien er regulert til 12,5 meter bredde. Øvre Grefsen vel håper det kan bli parkeringsplasser mot Myrerjordet, på høyre side.

Nye Myrerjordet skaper begeistring, men også bekymring. For parkeringensmulighetene er en utfordring.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2016 kl 12:00

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: I forrige uke fortalte Nordre Aker Budstikke om siste tilskudd på det populære Myrerjordet på Kjelsås: treningsapparater og bocciabane.

Ikke lenge siden sandvolleyballbanen var på plass, i tillegg til det nye kunstgresset som var ferdig først, i tillegg til rundløype i grus.

Parkering

Men flere lesere har kontaktet avisen og fortalt om store parkeringsutfordringer i området.

Utviklingen av Myrerjordet er et samarbeid mellom Øvre Grefsen Vel, Kjelsås IL og bydelen. Torbjørn Togstad i vellet, redegjør for planene for parkeringssituasjonen.

– Ja, parkeringen er en av utfordringene ved Myrerjordet. Det vi ser på som mulighet er parkering langs Myrerskogsveien og Hareveien. Myrerskogsveien er regulert i 12,5 meter bredde og kan ha en mulighet for parkering på siden mot Myrerjordet uten at vi kommer i konflikt med regulert grøntområde, sier Togstad.

Myrerskogveien og Hareveien

Mye gateparkering også i Hareveien. Her er det også mulig å anlegge parkeringsplasser, håper Øvre Grefsen vel.

– Det er laget en plan for denne parkeringsløsningen, hvor det er tenkt belegningsstein hvor gresset kan vokse slik at dette fremstår som et grønt område. Tilsvarende muligheter kan det også være langs Hareveien, fortsetter han.

Men det mangler fortsatt videre finansiering til pakeringsbiten.

Godkjenninger og finansiering

– Det gjenstår en god del jobb med å få alle godkjenninger og finansiering av dette. Vi har også kontakt med eier av Spar-bygget i denne saken som ønsker en utvidet parkeringsløsning, sier Togstad.

Spar-butikken ligger på andre siden av veien for Myrerjordet, langs Myrerskogveien.

Hareveien.

Skøytebane og parkering?

Togstad legger til:

– Det kan også tenkes at det går å få på plass en løsning om å benytte området i hjørnet mellom Myrerskogsveien og Arilds vei til parkering om sommeren og skøytebane om vinteren. Men den biten er jo regulert til grøntområde, og vil nok være krevende å få benyttet til parkering om sommeren. Men som nevnt, vi ser på mulighetene.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse