Parkeringsplassen er opptatt

Det er begrenset plass på Oset, før helgen med flere større arrangementer i området.

Flere store arrangementer på Kjelsås i helgen vil trolig gi økt biltrafikk. Men vær obs på at utfartsparkeringen på Oset har begrenset kapasitet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.05.2017 kl 16:48

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Både Nordre Aker Budstikke og Vann- og avløpsetaten har fått henvendelser om utfartsparkeringen ved Oset, ved innkjøringen til kommunens vannrenseanlegg.

Brukes som riggplass

– Anleggsarbeidene som utføres har ikke noe med byggingen av nye rentvannsbassenger eller Oset vannbehandlingsanlegg å gjøre, presiserer informasjonsansvarlig Margrete Nilsen i Vann- og avløpsetaten.

Det er de gamle vann- og avløpsledningene som må byttes for å sikre tilfredsstillende vann- og avløpsforsyning både i dag og for fremtiden.

– Sikker brannvanndekning, fjerning av generende overvann i veiene, og klimaendringer med mer nedbør, er også nødvendig forbedringer for beboerne, sier Nilsen.

Her kan du lese tidligere og utfyllende sak i Nordre Aker Budstikke om arbeidene, og om hvor arbeidene skal gjøres.

Arbeidene startet for kort tid siden.

Vann- og avløpsetatens leverandør Implenia har fått tillatelse fra Bymiljøetaten til å bruke riggtomten i perioden i 2017.

– Det er inngått en leiekontrakt av riggplass i Midtoddveien 34 mellom partene. Kontrakten er tidsbegrenset ut 2017. Men noe asfaltarbeid vil sannsynligvis bli uført våren 2018.

LES OGSÅ: I helgen skal hundrevis av syklister i aksjon på Langsetløkka

Se bildet større

Parkeringsplassen på Oset.

Uten beboelse

– Det er gitt tillatelse til vanlig anleggsrigg uten beboelse, grus og noen materialer som grus og stein. Leverandøren Implenia må disponere dette området fordi det er det eneste flate området i nærheten av beboere som skal få nye vann- og avløpsledninger, fortsetter Nilsen.

Arbeidene til Implenia vil i utgangspunktet foregå mellom kolkken 07 og 19. Utover dette skal det i utgangspunktet ikke foregå arbeid her.

Eventuelt støyende arbeider legges til tidspunkter innenfor normal arbeidstid.

Nilsen legger også til at utfartsparkeringen også benyttes av andre entreprenører som ikke er tilknyttet Implenia, aktivitet som er utenfor Vann- og avløpsetatens kontroll.

Det kan være verdt å merke seg for dem som skal til Kjelsås i helgen, enten man har tenkt seg til loppemarkedet på Kjelsås skole, sykkelrittet på Langsetløkka, eller på tur i Maridalen. Lørdag skal det også arrangeres opprydning langs Akerselva. Oppmøtet for dette arrangementet er på Oset.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse