ANNONSE
Annonse

Planen utsatt - igjen!

Vil sikre drikkevannet: Reguleringsplanene for Solemskogen og Sørbråten skal sikre vannkilden til Oslo – Maridalsvannet. Arkivfoto

Beboerne på Sørbråten og Solemskogen må smøre seg med enda mer tålmodighet. Reguleringsplanen for området er utsatt atter en gang.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2009 kl 17:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SØRBRÅTEN/SOLEMSKOGEN: Reguleringsforslagene for Sørbråten og Solemskogen skulle egentlig behandles i byutviklingskomiteen på Rådhuset i går, onsdag, før saken skulle bli sendt videre til bystyret.

LES OGSÅ: Solemskogen Vel: Glade, men frykter utsettelser

Varsles

Men behandlingen ble utsatt fordi et par av endringsforslagene måtte varsles til Plan- og bygningsetaten, opplyser nestleder i byutviklingskomiteen, Tone Tellevik Dahl (Ap) til Nordreakerbudstikke.no.

Varslingen gjelder områdene som omhandler arealene på bygg, hvorvidt hytter kan ha innlagt vann eller ikke, samt varsleordningen avsnitt 6.

Kan ta tre måneder

Byutviklingskomiteen sender varslingen etter påske, men hele prosessen kan ta litt tid.

- Det går nok fort tre måneder, sier Tellevik Dahl.

Solemskogen vel har i ti år krevd å få mulighet til å oppgradere bostandarden i området. Allerede i desember, da byrådet la frem sitt forslag til reguleringsplan, fryktet vellet at saken igjen ville bli utsatt, da arealkravet på 275 kvadratmeter likevel ikke var innarbeidet i forslaget.

LES OGSÅ: br

">- Sikrer drikkevannskilden

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse