Politiet ønsker flere avhør av kvinnen

Drapet skjedde på Grefsen, om kvelden 11. juli i år. Bildet er fra en annen hendelse. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA (ILLUSTRASJONSFOTO)

Hun er siktet for drap på ektemannen i sommer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.10.2017 kl 13:18

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Den døde ble funnet i en leilighet i Kjelsåsveien 11. juli i år. Mannen ble erklært død på stedet like etter at nødetatene kom frem.

– Det ble pågrepet en kvinne på stedet, som nå er siktet for drap. Avdøde er hennes ektemann, og de bor på samme adresse, sa fungerende leder for seksjonen for alvorlig kriminalitet i Oslopolitiet, Kjetil Moen, på en pressekonferanse på Politihuset i juli i år.

Kvinnen er tidligere ikke straffet, men hadde ifølge VG ved to tidligere anledninger bedt om besøksforbud for ektemannen som hun er siktet for å ha drept. Begge gangene har begjæringen blitt trukket før den er blitt behandlet i retten.

Her kan du lese hele saken fra i sommer.

Flere avhør

Politiadvokat Ida Fengsrud forteller at den drapssiktede kvinnen sitter i varetekt. 
 
– Saken er fortsatt under etterforskning. Blant annet gjenstår en del vitneavhør, sier Fengsrud. 
 
I tillegg har ikke kvinnen så langt avgitt fullstendig forklaring. Politiet ønsker ytterligere avhør av kvinnen.

LES OGSÅ: Den frekke «takleggeren» ødela først deler av taket til Tore (86), før han så tilbød seg å reparere det, for mange tusen kroner
 

Ikke innsyn

Hun har ikke innsyn i klausulerte dokumenter, og det betyr at hun ikke er gjort kjent med alt det den foreløpige etterforskningen har innbragt av informasjon, sier politiadvokaten. 

– Det er bare tre måneder siden hendelsen skjedde, så det er for tidlig å si noe om når saken eventuelt kan ventes å viderebehandles i rettsapparatet, sier Fengsrud, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. 
 
LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse