ANNONSE
Annonse

Positiv til sperring

Tåsen-beboere kjemper nå for en diagonal sperring i Bredo Stabells vei/Tåsenveien. Fra venstre Gunnar Wistad, vel-leder Bente Krog, Helle Norheim, Mia Norheim og Lars G. Norheim, som avisen møtte før påske. Foto: Kristin Tufte Haga

Beboere for ny stenging i Bredo Stabells vei/Tåsenveien har møtt samferdselsbyråden. - Kallmyr virker positiv til ny sperring, sier vel-leder Bente Krog.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TÅSEN: Før påske skrev Nordre Aker Budstikke om beboere på Tåsen som var opprørte over samferdselsbyråd Jøran Kallmyrs (Frp) vedtak om å fjerne sperringen i Bredo Stabells vei mot Uelands gate.

Sperringen ble satt opp i 2004, for å bedre trafikkforholdene og hindre "snik"-kjøring. Stengningen var dog kun midlertidig, og byrådens konklusjon like før påske, var blant annet at sperringen påførte nærliggende småveier mer trafikk.

LES OGSÅ: Vil diskutere ny sperring

Nytt sperreforslag

Men Samferdselsetaten har foreslått at en flytting av sperringen noen meter - som en diagonal sperring i Bredo Stabells vei/Tåsenveien - kan bli en bedre løsning.

Noe Tåsen-beboerne nå forsøker å overbevise samferdselsbyråden om, i hvert fall om å innføre sperreforslaget fra etaten som en prøveordning. Og nå har blant annet leder av Tåsen hageby vel, Bente Krog, vært i møte i Rådhuset med byråd Kallmyr.

Positiv

- Vi oppfatter byråden som positiv til eventuelt å flytte sperringen. Han sier jo selv at han i utgangspunktet ikke er imot den foreslåtte prøveordningen. Og siden dette i første omgang vil dreie seg om en "prøvetid" på to år, så kan byråden "på egen hånd" fatte en slik beslutning, sier Krog.

- Han kommer tilbake til oss allerede i løpet av et par uker, sier vel-lederen videre.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse