Positive til parkeringsforslag

Bydelspolitikere positive til utfartsparkering i Lachmannsvei

Forslag: Kjelsås ILs langrennsgruppe, her ved Svein Olav Bø, foreslår parkering langs Lachmanns vei, ovenfor Langsetløkka, med plass til rundt 50 biler, her fra tidligere sak i januar. Arkivfoto

Kjelsås ILs langrennsgruppe har foreslått parkering ovenfor Småvann, langs Lachmanns vei. En god idé, synes flertallet i bydelens miljø-, plan- og samferdselskomité.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.02.2013 kl 20:29

KJELSÅS: - Langsetløkka er et viktig nærmiljøanlegg med lysløyper, turstier, skileikområde og varmestue. Her vrimler det av aktive barn. Parkeringssituasjonen i området og atkomst fra Midtoddveien og Lachmanns vei er imidlertid vanskelig og begrensende. Dette er en mulighet til å gjøre noe med det, sier Erik Borge Skei (V), leder av komiteen.

Kjelsås ILs langrennsgruppe forslag går ut på å legge til rette for parkering langs Lachmannsvei, på oversiden av Småvann, med plass til rundt 50 biler.

Les også tidligere sak med langrennsgruppa her.

Tilrettelegge for marka

Skei understreker at man må tenke seg om ved tiltak i Marka, som dette er, men at flertallet i komiteen likevel finner å kunne støtte tiltaket.

- Poenget er å tilrettelegge for bruk i markagrensen. I dette tilfellet har allerede Vann- og avløpsetaten kommet med en foreløpig positiv tilbakemelding, og området har liten verdi i seg selv, sier Skei.

Han legger til at det er ønskelig at man ser på dette raskt slik at fyllmasser fra tunnelen Oset-Voldsløkka kan benyttes.

- Det vil være ressursbesparende. I tillegg vil nok antall plasser ved Oset begrenses i anleggsperioden for Voldsløkkatunnelen. Og på sikt vil en parkeringsplass på Oset med en bedre tursti opp til «Løkka», slik det også er foreslått, og en ny parkeringspass ved Småvann, kunne øke bruken av Løkka ytterligere og gjøre Marka tilgjengelig for flere, sier Skei.

I BU neste torsdag

Saken skal behandles i bydelsutvalget (BU) 14. februar.

- Med støtte fra bydelen kan forhåpentligvis Kjelsås IL jobbe videre med å prosjektere løsningen, i samarbeid med aktuelle etater, sier Skei.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon