Presset Rekdal møter supportere før skjebnekampen

Vær med som publikum på Bohemen Live.

Lite har endret seg resultatmessig siden Rekdal gjestet Bohemen Live i juni. Men denne gang er det alvor. FOTO: FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Går alt galt søndag kan sesongen bli Engas verste på ti år. Du kan bli med når Rekdal møter utålmodige supportere i Bohemen Live på dittOslo.no.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.11.2013 kl 12:42

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Skuffelse? Bomma Rekdal med Baffo, spør supportere.

Se bildet større

Kjetil Rekdal støttes foreløpig av klubben, men vil og kan han lykkes bedre neste sesong? Vålerenga må vinne søndag for å være sikre på å unngå play off. FOTO: ARKIVFOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

BOHEMEN: Med én kamp igjen i sesongen har Vålerenga alt å spille for. Det vet Kjetil Rekdal, som på ingen måte har levert i nærheten av supporternes forventninger.

Før siste serierunde må man se tilbake til 2008, Martin Andresens første år i klubben, for å finne noe dårligere.

LES OGSÅ: - Bekymringsfullt at Vålerenga ikke drar flere spillere

- Blir pissa på

Det er derfor en trener med mye å svare for, som stiller i studio i det som også er sesongens siste Bohemen Live på dittOslo.no.

Du kan være publikum under innspillingen på onsdag!

For her er realiteten: Hvis Sarpsborg 08 og Sogndal vinner i helgen, mens Vålerenga gjør mot Sandes Ulf som de har gjort i fem av de seks siste kampene - taper - må Rekdals menn spille kvalifisering for å overleve i eliteserien i 2014.

«Du gadd ikke reise Norge rundt for å bli pissa på med gutta dine i 2006. Hva er forskjellen i år?» er et av spørsmålene Bohemen Live-programleder Christian Haksø viderebringer fra supporterne til Rekdal i sesongens siste episode av supportertalkshowet du kan se på dittOslo.no fra torsdag formiddag.

SE VIDEO: Høydepunkter fra Sogndal-kampen

- Hva kan vi forvente i 2014?

Flere av supporterspørsmålene Rekdal blir konfrontert med i Bohemen Live er i hvilken grad klubbens økonomiske situasjon har endret målsettingene for 2014-sesongen. Må supporterne revurdere sine håp om gode resultater neste år, og hva er egentlig Rekdals planer for Lecjaks, Ogude og Høgh? Vil han innrømme at Baffo har vært en skuffelse?

Jakter Rekdal på et nytt og bedre stopperpar, og vil han hente inn en motpol til Børven i angrepet?

Se hva Kjetil Rekdal svarer i møte med utålmodige supportere, og om han kan berolige dem som frykter det verste etter søndagsoppgjøret mot Sandnes Ulf.

Du kan være publikum under innspillingen av Bohemen Live! Møt opp på Bohemen i Arbeidergata 2 onsdag 6. november kl. 16.30.

Årets siste episode av Bohemen Live ser du på dittOslo.no fra torsdag 7. november kl. 10.30!

HER KAN DU SE ALLE EPISODEN DENNE SESONGEN!

Kjetil gjestet besøkte Bohemen Live i juni. Da ville han ikke kalle spillerne sine for slappfisker:

 

Se forrige episode av Bohemen Live fra 23. oktober, der Christian Grindheim gjestet panelet:

 

Kjetil Rekdal om Viking, overgangssaken og ny spiller

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse