Prisantydning: 75 millioner kroner

Den dyreste eiendommen til salgs på Finn.no for øyeblikket.

Denne eiendommen med tilhørende stor tomt, tilsammen 4.3 mål, skal nå selges. FOTO: PRIVATMEGLEREN ALLE

Allerede har flere seriøse interessenter tatt kontakt, ifølge megler.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2018 kl 10:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Eiendomsmegler Ragnhild Misvær Stenbeck i Privatmegleren Allé forteller om eiendommen.

– Dette strøket er veldig populært for folk i alle aldre. Prospektet er todelt: Huset med 1,7 mål tomt har vi prissatt til rundt 25 millioner kroner. Tilhørende tomt - som har eget gårds- og bruksnummer - har vi prissatt til 50 millioner kroner, så totalt 75 millioner. Sistnevnte tomt er på 2,5 mål. Det er også tennisbane på eiendommen. Totalt er tomtene på nesten 4,3 mål, sier megleren.

De to eiendommene, som grenser til Berg gård og Berg skole, selges fortrinnsvis samlet, ifølge megleren.

Et søk på Finn.no viser at dette i skrivende stund er den dyreste boligeiendommen i Oslo som ligger ute til salgs på Finn.no. Nærmest i pris er en toppleilighet på Tjuvholmen på nesten 300 kvadratmeter, med prisantydning 55 millioner.

Se bildet større

God plass i hagen, i John Colletts allé 94. FOTO: PRIVATMEGLEREN ALLE

– Sjelden mulighet

– Det er sjelden så store tomter til salgs i dette området. Det er ikke noe rush foreløpig, men flere seriøse interessenter har allerede tatt kontakt.

Selve huset er på 280 kvadratmeter (primærrom), og bygget i 1928. Boligen har moderniseringsbehov. Det følger også en halvpart av en dobbelgarasje med på kjøpet.

Eiendommen beskrives blant annet slik i prospektet:

«En sjelden anledning. En av de vakreste eiendommene på Berg. Eiendommen ligger høyt og fritt på et høydedrag (…) - nærmere idyll enn dette er det vanskelig å komme!»

Kan komme ny detaljregulering

Det er også på trappene mulig ny detaljregulering for området - noe som også er omtalt i prospektet, der det blant annet står:

«Byantikvaren har kommet med forslag om en detaljregulering vedrørende bevaring av området mellom T-banen og Nils Lauritssøns vei samt Berg videregående skole. Planens hensikt er å bevare områdets hagebymiljø med opprinnelig bebyggelses- og grøntstrukturt og prioriterte enkeltboliger med høy arkitektonisk og kulturhistorisk verdi. Denne saken ble påbegynt i 2012 og er fremdeles til behandling, se saksnr 201214-386 i Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten.»

Tomten med huset er i dag regulert av Småhusplanen, mens den ubebygde eiendommen er regulert til «hovedformål bebyggelse og anlegg» i den nåværende i kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som ble vedtatt i september 2015.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse