Actiondrøm på fire hjul: Pur action

 

Pure gjør ingen skam på sitt navn. Dette er ren action.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GAMER.NO: Hva får du hvis du blander Motorstorm, Burnout og snøbrettspillet SSX? Svaret er halsbrekkende Pure. Her suser du rundt på firehjulinger i landskap som ville gitt selv den mest garvende forsikringsagent kaldsvette.

Det aller viktigste i Pure er triks. Triks som bryter med alle kjente fysikkregler. Dette er så spinnvilt at du gliser fra øre til øre der du flyr gjennom luften. Triks gir poeng i fristilkonkurranser og såkalt boost i racingøvelser.

Baneutvalget er sånn passe bredt, og du får mer enn nok av varierte miljøer å boltre deg i. Doningene du kjører bygger du for øvrig opp selv. Du tjener hele tiden inn deler og oppgraderinger som gjør at firehjulingen blir stadig fetere og mer ekstrem.

Pure er langt i fra en simulator, mer arkade enn dette blir det nesten ikke. Her kan du holde gassen inne omtrent hele tiden, og bare nyte farten og luften under vingene. En glitrende visuell fremstilling suger deg inn i verden av støv, gjørme og hissige konkurrenter.

Dessverre kan du ikke dele denne opplevelsen med kompiser i sofaen, da en lokal flerspillerdel glimrer med sitt fravær. Til gjengjeld er det mulig å vise verden hvem som er galest i luften over nett: Her er de bare de råeste som går til topps.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse