Radioclowns er Bandwagon-vinnere

Se video av opptredenen - og bilder av alle bandene her!

VINNERE: Med låta "Goodbye" vant Radioclowns Oslo-finalen i Bandwagon torsdag kveld. Fv: Erik Richard Skovli, Erlend Kristiansen Jåsund, Torkel Skaug, Emil Eriksen og Mathilde Degland, sammen med konfransier Eddie Ingebrigtsen FOTO: Foto: Magne Mellem Enoksen

- Dette er et band vi tror vil komme langt, var blant juryens ord da de sendte Radioclowns videre til regionsfinalen i Lillestrøm.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.09.2013 kl 00:49

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

TIL LILLESTRØM: Radioclowns går nå videre til regionsfinalen i Lillestrøm der de skal kjempe om plassen i den nasjonale finalen i Namsos i november. FOTO: Foto: Magne Mellem Enoksen

Se bildet større

BANDWAGON-VINNERE: Radioclowns på scenen i Skateparken der de vant Oslo-finalen i Bandwagon. FOTO: Foto: Magne Mellem Enoksen

Se bildet større

GRUPPEKLEM: Vinnerne gratuleres av venner og bandwagon-deltagere. FOTO: Foto: Magne Mellem Enoksen

Se bildet større

Vokalist Erlend Kristiansen og Radioclowns skal spille i regionsfinalen i Lillestrøm Varemesse den 28. september. FOTO: Foto: Magne Mellem Enoksen

GAMLEBYEN SKATEPARK: - Vi er jævlig fornøyd, tusen takk, roper en overrasket og glad Mathilde Degland fra scenen etter at juryen har annonsert kveldens vinnere.  

SE VIDEO AV RADIOCLOWNS SPILLE VINNERLÅTA HER

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

- Dette var veldig gøy. Det hadde jeg ikke trodd, det er bare veldig, veldig gøy, sier en fortsatt litt forfjamset trommis i Radioclowns, etter å ha kommet ned fra scenen og fått fordøyd resultatet litt. 

 

LES OGSÅ: Slapp seg løs etter Kvelertak-konsert

- Tror de kan nå langt

Radioclowns består foruten Mathilde av bassist Torkel Skaug, vokalist Erlend Kristiansen Jåsund, gitarist Erik Richard Skovli og keyboardist Emil Eriksen. 

Det er låta "Goodbye" som ble spilt til jubel fra publikum og som senere ble kåret til vinnerlåta i Bandwagon, Oslo, torsdag kveld. 

Blant store og rosende ord i juryens begrunnelse var at bandet kom til å nå langt. Det ser de på som veldig stort. 

- Det er jo veldig hyggelig og motiverende å høre det, sier bassist Torkel Skaug. 

SE BILDER AV ALLE BANDENE I FINALEN HER!

Ga juryen frysninger

Kveldens jury besto av daglig leder og bookingsjef i Miniøya, Louise W. Prestgaard, redaktør i musikkmagasinet Panorama, Henning Poulsen og musiker Eirik Myhr

De la i sin begrunnelse vekt på at alle kveldens ni bidrag hadde imponert dem stort, men etter en diskusjon bak scenen, mens Don Martin holdt varmen i publikum, satt de altså igjen med "Goodbye" som den store vinnerlåta.

- Til slutt kom vi frem til at den flest av oss var mest begeistret for er en låt som har en ekte sårhet og en nerve som stiger i løpet av låten, med fantastiske prestasjoner i hele bandet, sa jurymedlem Eirik Myhr fra scenen.

- Vi tror på det og vi får frysninger. 

HØR ALLE FINALE-LÅTENE HER

Mye å glede seg til i musikk-Norge

Det var en variert konsert som fant sted i skateparken torsdag kveld.

Fra juryen haglet rosende adjektiv om trøkk og proffhet underveis i konserten og det hersket liten tvil om at de var imponerte. 

#- Er resten av Bandwagon like bra som dette har vi mye å glede oss til i norsk musikkliv, sa Henning Poulsen midtveis i konserten. 

Nå er vinner-bandets plan rett og slett å øve, øve og øve før regionsfinalen i Lillestrøm går av stabelen den 28. september.

- Vi må bare toppe hele det showet, sier Erlen. 

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse