Råskinnet Sondre!

Sondre Grønvold fra Korsvoll er et ekte råskinn!

Sondre Grønvold (16) fra Korsvoll er ett av årets råskinn!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.05.2009 kl 11:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SOGN: Lørdag var det igjen klart for råskinn-løpet, med Ready som arrangør. Og vinneren i klassen gutter 15 - 16 år, ble råskinnet Sondre Grønvold (16) fra Korsvoll.

- Gøy å vinne- Egentlig er jo langrenn min idrett, men nå er jo den sesongen over. Løpet var hardt, men veldig gøy å vinne - det inspirerer jo til å bli med i flere løp, sier Korsvoll-råskinnet, som deltar for klubben Koll IL. På andre plass - 15 sekunder bak Sondre - fulgte Nikolai Skaare, også fra Koll.

Ikke for pyser

Og råskinn-løpet er ikke noe for pyser - 8 km i blant annet vann og gjørme er ikke for alle.

- Vi løper den lengste strekningen, men det er også løp for de minste - «knøttetassen» (ca 800 meter) - og råtassen for de fra 10 år og opp til 15 år (3 km). Det er fjerde gang jeg er med på dette løpet, men første gang jeg er «gammel» nok til å delta i «Råskinn»-varianten, sier Sondre, som forteller at terrengløpet starter på idretthøyskolen, videre rundt Sognsvann - innom Maridalen - og tilbake.

Råskinndeltagerne må sågar i Sognsvann underveis. Men det er flere bydelsråskinn øverst på klasseresultatlistene; blant annet Kari Madslien (Nydalen SK), Ellinor Høgberg (Kjelsås IL), Tor hansen (Kjelsås IL) og Søren Jonsson (Nydalen SK).

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse