ANNONSE
Annonse

Reddende engel på nakne ben gjennom isvannet

Den ukjente mannen bar både Hege (på bildet) og Berit over «innsjøen» i undergangen på Holstein. Foto: PRIVAT

Denne mannen kastet sokker og sko og hjalp Brit og Hege over en oversvømt t-baneundergang i morges.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2017 kl 08:46

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDBERG: – Det var jo helt surrealistisk! For en start på dagen! Jeg er fortsatt ikke helt trygg på at det ikke var skjult kamera, sier Hege.

Det er Baard Fiksdal som skriver om hendelsen som skjedde onsdag morgen på Holstein t-banestasjon på Nordberg i Nordre Aker, på sin blogg.

Flom i undergangen

– Undergangen vi skulle forsere for å komme opp til plattformen på T-banestasjonen, var fullstendig oversvømt. Jeg og nabo Brit ble stoppet av alt vannet, siteres Hege på bloggen.

Vårlig vær og smeltevann hadde lagd et aldri så lite flomtilfelle i undergangen på Holstein. Naboene Hege og Brit ble vitner til at mange snudde for heller å gå til bussen, mens andre tok løpefart og forsøkte seg på et hopp som resulterte i vann til langt opp på leggene.

Med kun et par minutter til neste avgang for t-banen, var de to naboene i villrede over hva de skulle gjøre.

LES OGSÅ: 13 tips til hvordan gi barnet ditt lav selvfølelse!

Plutselig var han der

Det er da den reddende engelen dukker opp. Og vi siterer videre fra bloggen:

«Plutselig kommer en reddende engel. Det er en mann ingen av jentene kjenner eller har sett før. Mannen tar resolutt av seg sko og sokker. På bare føtter bærer han først Brit elegant over. Så løper han tilbake og løftet opp Hege og bærer også henne trygt over. Så løper han tilbake igjen og henter skoene sine, gjennom isvannet nok en gang. Han får på seg skoa, med klissvåte føtter og kommer seg på t-banen. Alle tre rekker T-banen.»

LES OGSÅ: Den lille restauranten fikk knallkritikk av matanmelderne, da ble det trangt om plassen!

– Veldig mange sier de blir glade av å lese historien, sier Hege når Nordre Aker Budstikke snakker med henne onsdag ettermiddag.

Etter selv å ha delt bildet og fortellingen i sosiale medier, om den hyggelige gesten fra den ukjente mannen, har responsen vært overveldene og positiv.

Vi håper Hege og Brit, og alle andre, kommer seg tørrskodde hjem igjen – enten de møter snille hverdagshelter, eller ei.

Les mer fra Baard Fiksdals blogg her!

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse