Rekord i terrassehuset

Vårsola har fått tak i Grefsenkollen terrassehus. Her er det høy temperatur i markedet. FOTO: Alexander Synstad

Markedet er hett i karakteristiske Grefsen terrassehus. Nylig ble det satt ny salgsrekord i boligkomplekset. Eiendomsmegler Mateusz Narbut tror på nye rekorder.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.04.2016 kl 14:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSENKOLLEN: En femroms leilighet over to plan i boligkomplekset ble nylig solgt for 7,6 millioner kroner. Prisantydningen var på 5,9 millioner.

Det lukter svidda av lommebøkene til de som byr på leilighetene ved foten av Grefsenkollen. Leilighetene er fjærlette å selge. Det er knekt mange salgsrekorder der oppe.

LES OGSÅ: Gikk langt over takst

Eiendomsmegler Mateusz Narbut i Aktiv på Grefsen kan bekrefte at temperaturen er høy i betongkolossen.

- Markedet er hett om dagen. Det er pågang på de fleste boligtypene. De minste leilighetene på ett - og to rom har det historisk sett vært mest pågang på telt i antall på visning, sier Narbut.

Etterspørsel etter de store leilighetene

Det er mest rift om de største leilighetene i Grefsen.

- Når det gjelder de største leilighetene, lik den på pluss/minus 115 kvm. så er det i grunn en mangelvare, slår Narbut fast.

Ifølge ham er det mange som vil ha denne typen leiligheter.

LES OGSÅ: Det tok helt av

- Målgruppen for den typen leilighet er meget bred, og jeg opplever oppmøte både fra de som vil oppgradere fra en typisk treroms i nærområdet, samt de som er lei av snømåking og vedlikehold. De vil ofte ned i størrelse og inn i leilighet.

Han er ukentlig i kontakt med folk som er på jakt etter denne typen leiligheter. Ifølge Narbut legger de mest tid og energi i å kjøpe de største leilighetene. Fra de blir lagt ut for salg til de blir solgt, går det raskt.

- Omløpshastigheten har alltid vært rask på de leilighetene jeg har hatt for salg i Grefsenkollveien. Med unntak av ett objekt i løpet av de siste fem år så er nok snittet på ca en uke fra boligen legges ut på markedet. Jeg har flere av prisrekordene her og forventer selvfølgelig flere, sier en svært fornøyd Narbut.

LES OGSÅ: På denne tomten ønsker de å bygge 40.000 kvadratmeter bolig over 17 etasjer

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

MER BOLIG I NORDRE AKER:

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse