Rekordmye midler, søk nå!

Oslo: Oslo kommune kan i år låne ut 100 millioner i boligtilskudd til blant annet uføretrygdete, funksjonshemmete og vanskeligstilte barnefamilier. O...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oslo: Oslo kommune kan i år låne ut 100 millioner i boligtilskudd til blant annet uføretrygdete, funksjonshemmete og vanskeligstilte barnefamilier.

Oslo kommune har fått en ekstrabevilgning på 20 millioner i boligtilskudd fra Husbanken. Til sammen har kommunen i år 100 millioner i boligtilskudd, og halvveis ute i oktober gjenstår det 35 millioner å bruke.

Ulik befolkningssammensetning gjør at det er forskjellig hvor mye tilskudd bydelene disponerer, men det er nå rikelig med midler i de fleste bydeler. Ønsker du å kjøpe bolig og du tror du er i målgruppa for tilskudd, kan det være lurt å søke i høst. Bruk søknadsskjema for startlån, da blir du automatisk vurdert for boligtilskudd.

Du kan også søke boligtilskudd og startlån hvis du er du funksjonshemmet og har behov for å tilpasse boligen, melder Helse- og velferdsetaten i Oslo på sin hjemmeside.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse