Rekordomsetning på Maridalen Bygdetun

Tallak Moland signerte sin bok "Nordmarka gjjennom de siste 200 år.

Høstmarkedet søndag 9.september tiltrakk seg rekordmange mennesker, 23 utstillere sørget for et variert tilbud til alle som koste seg i det nydelige været.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Årets høstmarked var en stor suksess.

Maridalen: Her ble de tilbudt markedsvarer som treskurd, tovede produkter, smykker, nisser & troll, honning, tekstiler, hjemmelaget godteri, rosemalingsprodukter og mye mer.

Blant utstillerene stilte150-åringen Maridalen skole med egen stand, og de flinke elevene solgte blant annet godterier som de hadde laget selv. Maridalsspillet og Maridalen Menighet presenterte seg også ved stands i år, og et populært innslag på markedet var forfatteren Tallak Moland som signerte sin bok "Nordmarka gjennom de siste 200 år".

Ellers var Grefsen/Kjelsås Husflidslag som alltid driftige med demonstrasjoner av gamle husflidsteknikker, dette er dyktige damer som arrangørene på Bygdetunet setter stor pris på å samarbeide med. Dessverre var fotografen fraværende da årets Hesteskokastemester (!) ble kåret, han heter imidlertid Herman Kulild Dragesund.

Gerd Enger Jacobsen, kasserer i Maridalen Bygdetun, forteller at det aldri tidligere har blitt solgt så mange pølser, vafler og skaukaffe på Bygdetunet som i år; nesten 200 pølser, 70 liter vaffelrøre og nesten like mange liter kaffe fikk bein å gå på utover ettermiddagen! Dette mye takket være den blide og driftige gjengen som sto for salget. På vegne av styret retter hun en varm takk til utstillere, hjelpere og til alle dem som valgte å tilbringe ettermiddagen på Maridalen Bygdetun.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse