Rektor ber folk følge med: Vi er veldig bekymret!

Det har vært forsøk på å fyre opp ved skolen, ved flere anledninger, forteller rektor Kathrine Selvikvåg Malme. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA / KORSVOLL SKOLE

– Vi er svært plaget av folk som flyr oppe på skoletaket. I tillegg har det vært flere forsøk på å fyre opp brann ved skolen, sier rektor Kathrine Selvikvåg Malme på Korsvoll.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.06.2017 kl 09:38

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KORSVOLL: Hun viser også til brannen ved Toppåsen denne uka.

Opphold på skoletaket kan være farlig. En elev falt gjennom taket ved Tiurleiken skole for kort tid siden, påpeker rektor.

På taket og brann

Se bildet større

Folk på taket her om kveldene og i helgene, rektor og skolen er meget bekymret. FOTO: KORSVOLL SKOLE

– Den siste tiden har vi vært svært plaget med at folk tar seg opp på skolens tak i helger og på kvelder. I tillegg har det vært forsøkt startet brann og fyrt opp papir ved skuret vårt ved et par anledninger, forteller rektor Katrhine Selvikvåg Malme ved Korsvoll skole.

Korsvoll skole opplevde en omfattende brann i 1997.

LES OGSÅ: Hørt om Nordbergpilsen?

Politiet varslet – ber nabolaget følge med

Skolen har forsøkt å stenge tilgangen til taket.

– Vi er veldig bekymret. Vaktmester har stengt tilgangen til taket, men de kommer seg opp på andre måter. Jeg har vært i kontakt med politiet, og bedt dem patruljere oftere. Men nå ber vi også forbipasserende og nabolag om å følge med, og varsle politiet hvis noen ser noe, sier rektoren.

Se bildet større

Ring politiet hvis du ser noen på skoletaket, oppfordrer rektor ved Korsvoll skole. FOTO: KORSVOLL SKOLE

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse