Richard driver regionens beste butikk

Richard Selmer og Kiwi-butikken på Bjølsen er kåret til regionens beste, foran 82 andre butikker i kjeden. FOTO: KIWI

– Det er mange paralleller mellom å drive med toppidrett og dagligvarebutikk, sier Richard Selmer. Kanskje du kjenner ham igjen fra Kiwi-butikken på Kringsjå? Nå har han flyttet litt nærmere sentrum, og gjør det riktig så bra som sjef.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.05.2016 kl 17:41

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BJØLSEN/KRINGSJÅ: Butikken hans, Kiwi Bjølsen, danket nemlig ut 82 andre butikker og gikk av med seieren som beste butikk i regionen, da 7500 Kiwi-ansatte var samlet i Telenor Arena i pinsehelgen.

Har ti års Kiwi-erfaring

Arrangementet, som hadde navnet «Superkiwiade», bød på faglig påfyll og sosialt samvær for de dagligvareansatte, og kåring av de beste regionsbutikkene.

– Jeg er ydmyk og stolt over å være butikksjef for regionens beste butikk, sier butikksjef Richard Selmer, som leder et team på 14 ansatte.

– Vi er aldri sterkere enn det svakeste ledd. Vi jobber hver dag for å gjøre hverandre bedre og motiverer hverandre for å nå nye høyder.

Selmer har vært i Kiwi i ti år, hvorav tre år i Kiwi-systemet i Danmark. Han begynte sin karriere i Kiwi Kringsjå og har tidligere også vært butikksjef for Kiwi Jordal.

LES OGSÅ: Post i butikk flytter fra Kiwi Kringsjå og til Joker Nordberg. Dermed får noen veldig mye lenger reisevei. Likevel endres ikke postgrensene. Dette er forkaringen fra Posten

Jobb og utdanning på Kringsjå

Richard Selmer jobbet på Kiwi Kringsjå i tre år, fra 2006. Samtidig utdannet han seg til idrettslærer på Norges Idrettshøgskole ved Sognsvann.

Selmer har også bakgrunn som sersjant i Forsvaret, og sier han bruker både idretts- og militærkunnskapen i jobben:

– Det er mange paralleller mellom å drive med toppidrett og dagligvarebutikk. Jeg får god bruk for min kunnskap og erfaring med ledelse, psykologi og teambuilding. Dessuten er butikksjef-jobben fysisk, og da er bakgrunnen fra Forsvaret veldig god å ha med seg.

LES OGSÅ: Fikk du med deg at denne Kiwi-butikken ble pusset opp?

Kan vise til stor vekst

– Kiwi Bjølsen og Richard kan vise til en utrolig omsetningsvekst på nesten 22 prosent i 2015 og 21 prosent hittil i år, sier Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy.

– Butikken benyttes som opplæringsbutikk for traineer og har også et nært og godt samarbeid med NAV. Det er et viktig arbeid som vi vil gjøre ære på!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse