Rift om nytt livsstilkonsept

Slik det en gang vil se ut.

Mange velger en lettstelt bolig når pensjonisttilværelsen nærmer seg. På Tjuvholmen tilbys tjenester vi kjenner i igjen fra hotellopphold.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

- Konseptet appellerer til dem som som ønsker å bruke fritiden til andre aktiviteter enn for eksempel vedlikeholdsarbeid, sier administrerende direktør i Selvaag Pluss, Olav Hindahl Selvaag.

Tjuvholmen: Ideen bak Selvaag Pluss, som står bak prosjektet, er at folks bovaner endrer seg, og i fremtiden ønsker vi nye tilbud for å forenkle hverdagen og forandre både boforhold og livskvalitet.

– Vi ser at demografiske, sosiale og økonomiske forhold er med på å forandre folks bovaner. Derfor tilbyr vi leiligheter som forenkler tilværelsen og tilfører den lille ekstra servicen som gjør at folk kan lene seg litt tilbake i hverdagen, sier administrerende direktør i Selvaag Pluss, Olav Hindahl Selvaag.

Ekstraservice

Selvaag Pluss har gjennom fokusgrupper, markedsundersøkelser og analyser kommet frem til at vi har nye ønsker når det gjelder bolig. Leilighetene på Tjuvholmen ligger ute for salg, og selv om de ikke har vært annonsert, er 25 leiligheter allerede solgt og rundt 10 reservert. Plussboligene er tegnet med serviceareal, trimrom, gjesteleilighet, lounge eller bibliotek for sosial omgang og en spisesal som kan benyttes til private arrangement. En bemannet resepsjon i lobbyområdet er behjelpelig med forskjellige servicetjenester, som dagens aviser og kaffe, bestilling av billetter til kulturarrangement, taxi, rengjøringstjenester eller andre behov beboerne måtte ønske hjelp med. I tillegg er anlegget utstyrt med alarmsystemer som skal skape ekstra trygghet, og en vaktmestertjeneste som er behjelpelig med å utføre praktisk arbeid. I tillegg til basistjenestene, er det lagt opp til flere tilbud beboerne kan velge å benytte seg av, for en ekstra andel per måned.

– Ved å tilby slike tjenester frigjør vi tid for beboerne, og det appellerer til dem som ønsker å bruke fritiden til andre aktiviteter enn for eksempel vedlikeholdsarbeid, sier Hindahl Selvaag. Han forteller at det er interessenter i alle aldere, og at dette ikke er noe seniorprosjekt, men at fellesnevneren er frigjøring av verdifull fritid.

Stor etterspørsel

Selvaag Pluss er Selvaag Gruppens store satsning på boliger med service, trygghet og opplevelser. Selskapet bygger nå omkring 1000 plussboliger i Norge og Spania. I Kristiansand, hvor utbyggeren har et stort anlegg, er alle boligene solgt før innflytting, og i Oslo er det rift om leilighetene. Anlegget på Tjuvholmen ligger rett ved vannet og alle leilighetene er tegnet med tanke på å utnytte beliggenheten og utsikten. Samtidig etableres møblert og attraktivt uteområde, som beboerne fritt kan benytte.

– Det er beliggenheten som er avgjørende for prisen på leilighetene, ikke konseptet i seg selv. Vi legger oss i samme prissjikt som de andre som selger leiligheter i samme område, sier Hindahl Selvaag. Han er sikker på at leilighetene vil skape muligheter for beboerne, både privat og med tanke på sosial omgang. Følelsen av trygghet og komfort er fremtredende i konseptet, og beboerne vil ha mulighet til å være med å utvikle konseptet videre med tanke på servicetilbudet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse