Ro, ro til sommeren?

Christiania Roklub vil ha deg med på rotur i sommer.

Roerne: SommerRO-skolejentene - fra venstre Agnes karlseng og Rebecca Styrmo Frazee. FOTO: FOTO: Utlån

- Vi trenger rekruttering - roing er trening for hele kroppen og også veldig sosialt, sier Agnes Karlseng, og inviterer til roskole i sommer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.05.2012 kl 20:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

FOTO: FOTO: Christiania Roklub

NORDBERG/BOGSTAD: Sommerro-skolen er for barn og unge i 10-14-årsalderen, og skjer på Bogstadvannet.

- I tillegg til meg selv, er også Rebecca Styrmo Frazee med og arrangerer sommerskolen, i regi av Christiania Roklub. Roing er først og fremst god trening for hele kroppen, særlig armer og bein, forteller Agnes Karlsen, den andre av arrangørene - begge jentene er selv fra Nordberg.

- Det er bra kondisjonstrening. Roing er også en fin idrett å kombinere med andre idretter - særlig med langrenn. Det har jeg god erfaring med selv, sier hun videre.

- Ikke minst er roing også veldig sosialt - en lagsport med flere i samme båt. Flere av mine aller beste venner er fra romiljøet, forteller Agnes.

Trenger rekruttering

Hun legger til at det er flott hvis sommerskolen kan være med på å rekruttere flere medlemmer til klubben, særlig jenter.

- Vi er den største jenteklubben i Norge, med jenter i flere aldre, men vi trenger flere yngre, sier Agnes.

Sommerskolen er et tilbud til helt nybegynnere, men også for de som har prøvd litt roing før.

- I tillegg til selvsagt å lære å ro, så blir det også driv, styrke- og løpetrening. En sommerskole for de som liker å være i aktivitet og for de som vil prøve noe helt nytt, inviterer jentene, som selv har flere meritter å vise til i roing, både nasjonalt og internasjonalt.

Sommerskolen er i ukene 26, 27 og 33 - mer info her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse