Røde Erling klippet blå Hallan

Deponimotstander Knut Chr. Hallan ble klippet av Erling Folkvord på RV's valgvake mandag kveld.

RV's Erling Folkvord fikk æren av å klippe det lange håret til deponimotstander Knut Chr. Hallan. Nå er kampen vunnet, mener de.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.09.2007 kl 01:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Sentrum: Klippeseansen fant sted på Rød Valgallianses valgvake på utestedet Verkstedet i Oslo sentrum.

Knut Chr. Hallan fra Ulvøya sa i september i fjor at han ikke skulle klippe håret før deponeringen av giftholdig slam ved Malmøykalven var stanset. Nå mener Hallan og Erling Folkvord at slaget er vunnet.

Jeg vet hva det vil si å selge skinnet før bjørnen er skutt, men nå mener jeg at vi har så mye informasjon at deponeringen må stanse, sa Knut Chr. Hallan mens Erling Folkvord lot saksa gå gjennom det skulderlange håret til stor begeistring fra forsamlingen.

Jeg har stemt Høyre hele livet, men nå har jeg fått stor respekt for Erling etter at han snudde i deponisaken, sa Hallan.

Erling Folkvord og RV stemte i 2005 for deponiet ved Malmøykalven, men snudde i vår.

Knut Hallan har stått i spissen for det den viktigste miljøaksjonen i Oslo, jeg tror vi har mye å lære av den jobben han har gjort, sa Erling Folkvord.

Knut Hallans kone, Gro, var veldig glad for at mannen hennes endelig fikk klippet det lange håret.

Dette har jeg ventet på i minst et halvt år, og jeg er veldig fornøyd med at han endelig har klippet seg, sa Gro Hallan som var med på RV's valgvake.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse