Full fest i barnehagen: Så mye knust glass, at barna måtte være inne

Denne gjengen er ikke særlig fornøyd med at noen har rappet det andre fotballmålet fra barnehagen, fra venstre: Sander, Gustav, Thea, Herman, Martin og Ella. FOTO: HAMBORGPLASSEN BARNEHAGE

Da barnehagen åpnet igjen etter pinsen og 17. mai, ventet et ikke veldig hyggelig syn. Fullt av knust glass på lekeområdet ute, og ikke minst var det ene fotballmålet stjålet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.05.2016 kl 11:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDBERG: Da små og store kom til Hamborgplassen barnehage 18. mai - etter feriedager og grunnlovsdagen, var det et lite hyggelig syn som ventet.

Måtte holdes inne

– Deler av uteområdet var så fullt av knust glass at vi måtte holde barna inne, til vi hadde fått plukket opp det meste. Det tok noen timer, det er nesten ikke til å tro at noen kan gå inn i en barnehage og sette igang å knuse flasker. For det så ut til at det har vært en stor fest her inne, sier pedagogisk leder i barnehagen, Johanne Sørheim.

Hærverk som dette, har ikke vært noen problemstilling i barnehagen tidligere.

– Ihvertfall ikke i løpet av de tre årene jeg har jobbt her. Det er hyggelig at folk bruker barnehagen utenom åpningstidene. Men dette er så dårlig gjort, glass er jo enda verre en vanlig søppel. Tenk om det hadde skadet barna?

Målet forsvunnet

Og ikke minst, det ene fotballmålet har blitt stjålet i samme periode.

– Vi etterlyser målet nå gjennom Nordre Aker Budstikke. Kanskje ligger det slengt et eller annet sted? Det var nesten helt nytt, fotballbanen vår blir mye brukt av barna, og de er selvsagt lei seg for at det ene målet er forsvunnet, sier Sørheim.

Barnehagen på Korsvoll har 33 barn.

Har du sett målet? Ta kontakt med avisen eller barnehagen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse