ANMELDELSE: Bioshock 2 (PC/PS3/X360)

Så pent at øynene detter ut

Bioshock 2 er en meget vellykket oppfølger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2010 kl 14:55

SPILLVERKET.NO: Det er litt over to år siden vi først satte våre bein i den mystiske undervannsbyen Rapture i Bioshock

Siden den gang har designer Ken Levine forsvunnet fra prosjektet og intet mindre en fem forskjellige utviklerteam har fått ansvaret for å drive videre en av de siste års mest spennende spillserier.

Men klarer de, med så mange kokker med på laget, å holde spillet fokusert på den gode spillopplevelsen? Svaret er ja.

WEB-TV: - Så pent at øynene detter ut

Garantert suksess

Bioshock 2 er en god oppfølgern, og et veldig solid spill som tar deg med tilbake til den mystiske verdenen vi ble så glad for et par år siden.

Det samme gode gameplayer et tilstedet og hovedhistorien letter på sløret om bakgrunnen til de små jentene som spankulerer rundt i undervannsbyen med en beskyttende storpappa på slep. Likte du det originale Bioshock, kommer du garantert også til å like oppfølgeren.

Ikke hakeslipp

Flerspillerdelen fungerer også utmerket og tilbyr mye moro som et tillegg til hovedhistorien. Kjappere gameplay og mer action gjør den til et godt alternativ dersom du trenger et lite avbrekk fra enspillerdelen.

Bioshock 2 er et flott spill som mangler lite, men samtidig et det ikke mye nytt å spore. Spillet mangler den hakeslippfølelsen som man opplevde da man utforsket Rapture for første gang, og selv om spillet er tro mot originalen på alle måter, skulle jeg likevel gjerne sett 2K presentere mer nytt enn de gjorde.

Men for all del, en kjempegod spillopplevelse venter deg i Bioshock 2.

Les hele anmeldelsen av Bioshock 2 på Spillverket.no

Siste anmeldelser på Spillverket:

Dante's Inferno - Ganske hyggelig i Helvete

Divinity 2: Ego Draconis - Flambert orkekjøtt er en god ting

Vancouver 2010 - Det er ikke bare snøen som mangler i OL-byen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon