Samarbeider med UNICEF

Idrettsambassadør Kjetil André Aamodt deltok på kick off-arrangemntet for TV-aksjonen i Forskningsveien på søndag. Foto: Utlånt

Vindern: Legemiddelfirmaet GlaxoSmithKline (GSK) markerte TV-aksjonen med å samle rundt 40 av sine ansatte med familiemedlemmer til kick off i Forskni...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Vindern: Legemiddelfirmaet GlaxoSmithKline (GSK) markerte TV-aksjonen med å samle rundt 40 av sine ansatte med familiemedlemmer til kick off i Forskningsveien søndag formiddag. Med julekortkonkurranse for barna og pølser og is til alle, var stemningen på topp før de fremmøtte dro for å gå med bøsser i sine nærområder.

Firmaet utvikler medisiner mot hiv/aids, og er UNICEFs første norske signaturpartner.

- Det har vi vært siden 2005. Å være en UNICEF Signaturpartner betyr at vi stiller både menneskelige og økonomiske ressurser til rådighet til beste for verdens barn. I tillegg må vi utvise samfunnsansvar og ha definerte kjerneverdier som sammenfaller med de til UNICEF, forteller Åge Nærdal, administrerende direktør i GlaxoSmithKline AS. Han har selv vært i Mosambik sammen med UNICEF-ambassadør Sissel Kyrkjebø, og sett hvordan organisasjonens arbeid kommer barn til gode. GSK gir årlig 1 million kroner til forskjellige UNICEF-prosjekter.

- Vi utviklet den første medisinen mot hiv/aids, og i dag selger vi alt til fattige land til nettopris uten fortjeneste, sier Nærdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse