Samarbeider med UNICEF

Samarbeider med UNICEF

Idrettsambassadør Kjetil André Aamodt deltok på kick off-arrangemntet for TV-aksjonen i Forskningsveien på søndag. Foto: Utlånt

Vindern: Legemiddelfirmaet GlaxoSmithKline (GSK) markerte TV-aksjonen med å samle rundt 40 av sine ansatte med familiemedlemmer til kick off i Forskni...

Tekst:

Publisert:

Vindern: Legemiddelfirmaet GlaxoSmithKline (GSK) markerte TV-aksjonen med å samle rundt 40 av sine ansatte med familiemedlemmer til kick off i Forskningsveien søndag formiddag. Med julekortkonkurranse for barna og pølser og is til alle, var stemningen på topp før de fremmøtte dro for å gå med bøsser i sine nærområder.

Firmaet utvikler medisiner mot hiv/aids, og er UNICEFs første norske signaturpartner.

- Det har vi vært siden 2005. Å være en UNICEF Signaturpartner betyr at vi stiller både menneskelige og økonomiske ressurser til rådighet til beste for verdens barn. I tillegg må vi utvise samfunnsansvar og ha definerte kjerneverdier som sammenfaller med de til UNICEF, forteller Åge Nærdal, administrerende direktør i GlaxoSmithKline AS. Han har selv vært i Mosambik sammen med UNICEF-ambassadør Sissel Kyrkjebø, og sett hvordan organisasjonens arbeid kommer barn til gode. GSK gir årlig 1 million kroner til forskjellige UNICEF-prosjekter.

- Vi utviklet den første medisinen mot hiv/aids, og i dag selger vi alt til fattige land til nettopris uten fortjeneste, sier Nærdal.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!