Sang barnehagedagen inn

Deler av koret fra Stille barnehage.

Små, ivrige kor sang barnehagedagen inn på Storo forrige tirsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.04.2008 kl 12:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

: Se bilder av barna her

STORO: Forrige tirsdag var det "Barnehagedagen". Flere av bydelens private barnehager markerte dagen med underholdning på Storosenteret, og det var flotte strofer fra blant annet habahabahaba (!), Kaptein Sabeltann, Tre små fisk, og Eplemannen (?).

Vil synes– Vi markerer barnehagedagen for å synliggjøre både barnehageloven og rammeplanen - vedtatt i juni 2005 – som vi nå jobber etter på tredje året. Selve dagen er et samarbeid mellom Utdanningsforbundet og Fagforbundet, og foruten å vise frem noe av barnehagens innhold, mangfold og kvalitet, håper vi også at dagen kan være med på å rekruttere flere førskolelærere inn i barnehagene – for det trengs. Barnehagen er et flott sted å jobbe, sier styrer ved Grefsen Terrassehus barnehage, Helle Marstrander Fladen.

Alle med

Og i år er slagordet «Alle med».

– I det ligger blant annet et budskap om inkludering, og at barnehagen er for alle. Men også at barnehagen skal være et godt, likeverdig tilbud til alle. Og derfor blir det også et budskap til politikere om at alle som ønsker det må få rett til barnehageplass, sier Marstrander Fladen.

Nettverksgruppe

Barnehagedagen blir markert av både kommunale og private barnehager. Men de små og flinke sangtroppene på Storo er en samling fra åtte private Nordre Aker-barnehager, som har dannet seg en egen nettverkgruppe. Foruten Grefsen Terrassehus barnehage, består gruppa av Stilla Barnehage (Kjelsås), Myrertoppen Barnehage (Kjelsås) Solemskogen Naturbarnehage, Josefine Barnehage (Kapellveien), Grefsen Menighetsbarnehage, Eventyrstua (bak Storo), og Tusseladden (v/ Svettern).

Ikke alle barnehagene i nettverksgruppen var til stede på Storo forrige tirsdag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse