ANNONSE
Annonse

- Savner Nordberg

Nå har Jens Stoltenberg også vært i Fyrrommet på Nordberg skole. Her sammen med oljeminister Terje Riis-Johansen (t.v.) og Gunnar Erik Johansen i Undervisningsbygg (i rød jakke).

Statsministeren ser for seg at han flytter tilbake til Nordberg igjen. Men håper bare ikke at det blir allerede til høsten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2009 kl 11:40

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDBERG: Det var ekstra hyggelig for Jens Stoltenberg å ta turen til Nordberg og Kringsjå skoler forrige uke for å meddele at de to skolene, i tillegg til om lag 650 andre offentlige bygg i landet, får penger fra tiltakspakken til energiøkonomiske oppgraderinger.

Skolene ligger bare et steinkast fra familien Stoltenbergs gamle bolig på Nordberg. Begge barna til statsministeren har sågar vært elever ved de to skolene.

- Det er veldig hyggelig å være tilbake. Disse skolene er viktige samlingspunkter i nærmiljøet, konstaterte Stoltenberg.

- Nå har jeg vært her også

Statsministeren er godt kjent i gangene på skolen. Men han fikk likevel oppleve noe nytt.

- Jeg har vært i de fleste rommene på Nordberg skole, fortalte Stoltenberg i det han entret trappen ned til fyrrommet.

- Men her nede har jeg aldri vært før, sa statsministeren smilende.

En "reser" på loddsalg

Han skrøt av foreldreengasjementet på skolene, ikke minst skolekorpset, hvor han ifølge seg selv var ivrig foreldrerepresentant.

- Jeg har solgt mange lodd for Kringsjå skolekorps, humret Stoltenberg, som også trekker frem nærheten til marka som en av de mest positive tingene ved å bo på Nordberg. Det har ikke vært uvanlig å se ham i treningstøy på tur rundt Sognsvann.

Også Nordberg Grand Prix, som han åpnet i fjor, er statsministeren begeistret for.

- Nordberg Grand Prix er et svært olabilløp, forklarte han entusiastisk til oljeminister Terje Riis-Johansen og resten av følget.

Tilbake til Nordberg?

Jens Stoltenberg og familien flyttet i fjor høst inn i den nyoppussede statsministerboligen i Inkognitogata på Frogner. Men til de to rektorene på Nordberg og Kringsjå, Jan Heidel og Lillan B. Wittenberg, forsikret Stoltenberg at han kommer til å flytte "hjem" igjen til Nordberg.

- Jeg håper bare ikke det blir allerede til høsten, sa Stoltenberg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse