ANNONSE
Annonse

Lokalmiljøet i sorg

Savnet gutt funnet omkommet

Innsatsleder Harald Mandt informerer pressen om at den savnete gutten er funnet.

Etter en dag med søk, gjenopptok letemannskaper søket etter gutten i dag tidlig. De bekrefter nå at de har funnet 12-åringen omkommet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.07.2009 kl 13:01

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Politiet bekrefter i dag at de har funnet 12-åringen omkommet.

Funnet

Gutten ble funnet ikke langt fra der han ble savnet torsdag ettermiddag.

Han og noen venner skal ha spilt fotball på Røabanen da gutten foreslo en badetur. Gutten skal ha hoppet ut i og blitt tatt av den stride strømmen i Lysakerelven. Vennene skal ha mistet synet av vennen og løpt for å finne hjelp.

Stri strøm

Elven er spesielt sterk på denne tiden og vannstanden er langt over normalt. Vannet ble stengt slik at standen reduserte seg kraftig, og det ble lettere å lete etter gutten.

Kl. 22.30 torsdag kveld ble søket etter gutten avsluttet for kvelden, uten spor. Letemannskapet gjenopptok søket fredag morgen kl. 06.00. I dag tidlig fant de en person omkommet. Politiet sier det er trolig den savnete 12-åringen.

Over 100 mann

Over 100 mann har bidratt i søket etter 12-åringen Letemannskaper skal ha lett med helikopter, redningshunder, dykkere og padlere.

I sorg

Lokalmiljøet er nå i sorg over tapet av 12-åringen. Familien blir tatt hånd om av krisepersonell og vennene som så gutten forsvinne er blitt tilbudt krisehjelp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse