ANNONSE
Annonse

Se hvem som får vaksinen nå

vaksineringen av dem utenom risikogruppene er i gang, men de yngste har førsteprioritet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

«Fase to» av vaksineringen mot svineinfluensa har startet i Nordre Aker. Her kan du sjekke hvem som får den først.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2009 kl 15:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN/NORDRE AKER: Frem til nå har kun risikogruppene fått vaksinen i helsestasjonene og på legekontorene i Nordre Aker.

Men som vi skrev fredag er nå de fleste av bydelens anslagsvis 7000 personer i risikogruppene nå vaksinert, og en ny leveranse på 2000 doser ankom helsestasjonen.

Siste sjanse for dem i risikogruppene til å få vaksinen hos bydelen er onsdag 18. november klokken 16-18.30 (åpen dag). Deretter må de som er igjen av denne gruppen kontakte egen fastlege.

Disse får nå

Mandag var det husstandsmedlemmer til gravide i 1. trimester og barn under 6 måneder som er prioritert til å få vaksinen.

Tirsdag 17. november kan du komme med barn under to år og deres søsken. Helsestasjonen er åpen for vaksinering mellom klokken 10 og 16.

Neste gruppe ut er barn mellom to og fem år. Følg med på bydelens nettsider for når denne gruppen kan få vaksinen.

Åpen dag

Åpne dager på helsestasjonen for de gruppene som til en hver tid er prioriterte (ingen timebestilling) er kl. 16-18.30 følgende dager: 18.11, 25.11, 1.12, 2.12, 8.12, 9.12, 15.12, 16.12.

LES OGSÅ : - Svineinfluensaen kan ikke utryddes

Vaksinering på skolene

I uke 48 eller 49 vil bydelen starte med vaksinering av skoleelever. Tidspunktet avhenger av når neste vaksineleveranse ankommer bydelen.

Barneskolene, med de laveste trinnene, vil bli vaksinert først. Informasjon om dette kommer på bydelens nettsider og fra skolehelsetjenesten på de respektive skolene.

Husk skjema!Det er viktig at de som skal vaksineres har fylt ut et vaksinasjonsskjema før de kommer til helsestasjonen. Dette gjelder også for barn. Skjemaet kan lastes ned fra Bydel Nordre Akers nettsider.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse