Se hvorfor oslofolk elsker byen sin!

Nå kan du se alle de fantastiske bidragene som oslofolk har sendt inn av byen sin i dittOslo og ordfører Fabian Stang sin fotokonkurranse "Oslo - byen min!". 1. desember starter en ny runde i konkurransen

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.02.2012 kl 12:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Mange har fulgt oppfordringen og sendt inn bilder som viser hvordfor Oslo er byen deres, etter at ordfører Fabian Stang og dittOslos nyhetsredaktør Hege Braaten lanserte fotokonkurransen "Oslo - byen min!" 1. november.

Både på mail, mms, og ikke minst på fotokonkurransens egen facebook-side, har bildene strømmet inn. Vi har fått sett alt fra fargerike solnedganger over byen, til små detaljer som kun det skjerpede øyet legger merke til i en hektisk hverdag.

Oslofolk er glad i byen sin, og de engasjerer seg i det som skjer her. Og det var nettopp en slik Oslo-patriotisme ordføreren etterlyste da konkurransen ble lansert for snart en måned siden.

Se alle de innsendte november-bidragene her!

Hvilket bilde er din favoritt? Kommenter gjerne i feltet nederst i artikkelen!

Vinneren kåres nå

Dette markerer altså slutten på den første måneden i fotokonkurransen. Nyhetsredaktør Hege Braaten og ordfører Fabian Stang har nå satt seg ned for å kåre bildet og historien som de mener sammen utgjør månedens beste bidrag.

Vinnerbildet offentliggjøres på dittOslo.no torsdag 1. desember. Fotografen får ti Flaxlodd og praktboka "Over Oslo" av fotograf Rune Nylund Larsen.

Alle bidrag kan fritt brukes og gjenbrukes av dittOslo/Lokalavisene Oslos publikasjoner. Fotograf vil imidlertid bli kreditrert.

Nytt tema og gjestedommere avsløres 1. desember!

Men allerede samtidig lanserer vi runde to i fotokonkurransen. I desember vil konkurransen få en spesifikt tema, og vi har dessuten invitert med to Oslo-profiler som gjestedommere. Både disse og temaet avsløresi morgen, 1. desember. Følg med!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse