Se Lyn - Fyllingsdalen direkte her

Vi viser kampen mandag kl. 18.00.

Lyn tar imot Fyllingsdalen til årets første seriekamp. Se den direkte her. FOTO: Foto: Alice Johansen

Lyn møter Fyllingsdalen i serieåpningen på Bislett andre påskedag. Kampen kan du se direkte her på dittOslo.no.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.04.2014 kl 22:44

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BISLETT: Som i fjor vil vi i dittOslo.no vise mange av Lyns kamper direkte på våre nettsider. Vi starter allerede i serieåpningen, når Lyn tar imot Fyllingsdalen på Bislett.

Kampen kan du se i vinduet øverst i artikkelen.

Er du på vår mobilversjon, kan du se kampen i eget vindu ved å klikke her.

Tilbake til Bislett

Serieåpningen markerer også en ny start for Lyn, som har byttet hjemmebane fra Frogner stadion til Bislett før årets sesong. Klubben håper det skal gi både mer entusiasme og bedre sportslige resultater.

Første motstander i 2. divisjon 2014 er Fyllingsdalen. Klubben, som er en sammenslutning av Fyllingen og Løv Ham, hadde sin første sesong i seriesystemet i fjor. Det endte med en fjerdeplass.

Både Lyn og FKF er tippet høyt på tabellen i 2014, men det har ikke luktet svidd av noen av lagene i treningskampene i vinter.

Antatt lagoppstilling

Armin Sistek har vært skadet for Lyn. I tillegg er det et par usikkerhetsmomenter, men lagoppstillingen blir trolig ikke altfor ulik den i forrige ukes treningskamp mot Follo FK:

Thomas Sandsør - Faisal Dahir, Mads Dahm, Qendrim Lipoveci, Jørgen Richardsen - Bjørn Lidin Hansen, Gøran van den Burgt - Runar Brenden, Rune Isaksen, Didrik Sereba - Kim Holmen.

Fyllingsdalen har også noen småskader i troppen, men klubbens offisielle nettside melder at dette trolig blir laget mot Lyn: 

Stefan Hagerup - Anders Hella, Jakob Glesnes, Denis Ljubovic, Kim Ellingsen - Ahmed El Amrani, Ståle Steen Sæthre, Lars Kallevik, Tor Mattis Kåven - Eirik Kampenes, Christoffer Hafsås

Les større forhåndsomtale av kampen på lyn1896.no!

Kampstart på Bislett stadion er klokken 18.00 mandag. 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse