ANNONSE
Annonse

Se når denne Statoil-stasjonen blir historie

FORSVINNER: Statoil-bensinstasjonene er snart historie. Dermed forsvinner dråpelogoen, som var hele Statoil-konsernets kjennemerke fram til 2007. Siden den gang har den kun prydet bensinstasjonene, som ble solgt til kanadiske Couche-Tard i 2012. Dråpen vil imidlertid brukes i forbindelse med drivstoffmerket Miles i fremtiden. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Statoil-bensinstasjonene i åtte land skifter navn til Cirkle K. Nå står også Statoil Storo for tur.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2016 kl 08:39

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

STORO: Du har sikkert fått med deg at bensinstasjonene med Statoil-navnet nå skal omprofileres til Cirkle K-kjeden.

Årsaken er at Statoil-konsernet solgte selskapet som driver bensinstasjonene, Statoil Fuel and Retail, til kanadiske Couche-Tard i 2012. I avtalen lå det at bruken av Statoil-navnet skulle fases ut.

Den prosessen er nå i gang. Bensinstasjonen på Økern har allerede fått ny logo og er kledd i kjedens røde og oransje farger.

Slik blir de nye stasjonene. Her bensinstasjonen på Økern. Foto: CIRKLE K NORGE

Storo i juli

Den eneste Statoil-stasjonen i Nordre Aker, Statoil Storo i Vitaminveien, mellom Storokysset og kjøpesenteret, er planlagt omprofilert i begynnelsen av juli. Arbeidet starter i en av de siste ukene i juni, opplyser kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen i Cirkle K Norge, til Nordre Aker Budstikke.

STATOIL STORO: Bensinstasjonen skifter navn til Cirkle K i juli. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES OGSÅ: Mann dømt etter rastistiske rop og trusler om skyting på Statoil Storo

Statoil borte i Norge i løpet av året

– Nå i mai braket det løs, da startet jobben med å merke om Statoil-stasjoner og truckautomater til Circle K. Vi er også gang i Sverige og Danmark. Arbeidet vil ta cirka ett år, det vil si at vi i gjennomsnitt vil merke om en stasjon om dagen. Våre stasjoner i Baltikum, Polen og Russland følger etter rundt midten av 2017, sier Hansen.

– Vi har store forventninger til det nye merket, og vi kan love at kundene våre fortsatt vil møte de samme vennlige medarbeiderne og få de samme gode produktene og tjenestene på bensinstasjonene vår.

LES OGSÅ: Her flytter det snart inn en stor, ny butikk på Storo

Frykter for Statoil-kopp og tier-pølsa

Cirkle K har hatt to pilotstasjoner i drift siden januar i år. Etter at disse ble merket om erfarte selskapet blant annet at kundene var opptatt av om Statoilkoppen, lojalitetsprogrammet Extra, wiener for en 10'er og de respektive kortene fortsetter.

– Jeg kan bekrefte at alt dette videreføres, og menneskene er de samme. Men hva koppen skal hete fremover er ikke endelig avgjort, sier Hansen.

For kundene vil omleggingen rent praktisk bety at den blå og oransje Statoil-profilen blir til en rød og oransje Circle K-profil.

– Vi vi blir en del av en større internasjonal kjede, det skal vi bruke til å utvikle oss – vi skal bygge videre på det kunden setter pris på i dag og som de anerkjenner oss for, sier Hansen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse