Se Nybergsund - Lyn direkte her!

Vi streamer kampen!

SEIER: Lyn slo byrival Frigg på Frogner stadion på lørdag. Foto: Alice Marie Johansen

Lyn møter Nybergsund i søndagens kamp i 2. divisjon. Vi streamer kampen direkte, i samarbeid med ostlendingen.no.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2013 kl 19:13

NYBERGSUND: Etter 3-0 i lokaloppgjøret mot Frigg forrige helg, reiser Lyn søndag til Nybergsund for å spille bortekamp. Dersom du ikke har mulighet til å ta den samme turen, kan du i stedet se kampen her på dittOslo.no.

I samarbeid med vår søsteravis Østlendingen, viser vi nemlig kampen her på våre nettsider.

Østlendingen vil sørge for bilder fra stadion, mens kommentatoren er Torgrim Jablonski, en av våre to faste kommentatorer på Lyn-kamper.

Er du på mobil? Klikk her for å se kampen i eget vindu!

Nybergsund havnet helt i toppen av sin avdeling i 2. divisjon i fjor, men siden den gang har laget mistet mange spillere. Det har gitt en tøff sesongstart, og hedmarkingene ligger i øyeblikket under streken. På hjemmebane har de imidlertid vist styrke, og ikke tapt ennå.

Lyn har heller ikke vist seg fra sin beste side på bortebane i år, men ifølge lyn1896.no begynner klubben nå å få orden på skadeproblemene sine. Det betyr at trener Finn Bredo Olsen har mange spillere å velge mellom når han skal ta ut dagens lag.

Kampstart i Nybergsund er klokken 15.00. Vi starter direktesendingen like før.

 

Siste: Direktesendingen er nå avsluttet. Nybergsund vant 3-1 mot Lyn i dagens kamp, og Lyns mål ble scoret av Finn Badou Jor. Les om kampen på ostlendingen.no!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon