ANNONSE
Annonse

Se Sander (11) danse på scenen med selveste Justin Bieber!

Sander helt til venstre - med de andre heldige jentene som skal danse. Fra venstre Tiva, Gabriella, Angelen, og Mona Berntsen, nest ytterst til høyre, som er en av Biebers dansere fra før av. Foto: PRIVAT

– Jeg fortalte det til vennene mine, og de skjønte ingenting. De trodde jeg tulla, forteller den unge danseren fra Grefsen. Se video av Sander danse med Justin Bieber her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2016 kl 00:43

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: Sander Greenberg Bergheim, 11 år, fra Disen skole er valgt ut fra tusen andre dansere til å danse på scenen med Justin Bieber på Telenor arena fredag kveld.

– Jeg ble tipset fra Mona Berntsen, Justin Biebers norske danser, om at det var mulig å være med på audition som danser til konserten på Telenor Arena. Jeg lærte meg koreografien og freestylet på en video som ble lagt inn på you tube til en gitt tidsfrist, forteller 11-åringen.

Den videoen kan du se til høyre for saken. Etter intervjuet med Sander, har Nordre Aker Budstikke oppdatert saken med fersk videonutt fra konserten fredag kveld i Telenor Arena - den kan du se her - Sander med svart caps til høyre.

Forhåndsintervjuet med Sander fortsetter her:

En av fire

Bare to dager senere fikk mammaen til Sander en mail.

– Jeg var en av de fire barna som får danse med Justin Bieber i dag, fredag.

Og selvfølgelig ble stor jubel.

– Når mamma ringte meg å fortalte at hun hadde fått beskjed om at jeg hadde blitt plukket av tusener av deltagere, kom jeg akkurat ut av timen fordi skoledagen var ferdig. Jeg fortalte det til vennene mine, og de skjønte ingenting. De trodde jeg tulla!

– Men vi ble skikkelig glade da, og skreik og var helt gærne! Jeg følte meg glad for at jeg hadde danset det beste jeg kunne!

Så går han også ifølge seg selv i verdens kuleste klasse, klasse 6A ved Disen skole.

Foto: PRIVAT

Oslos råeste

Til daglig danser Sander ved Subsdans.

– Det er Oslos råeste dansestudio. Jeg danser hip-hop, popping og krumping, og er en del av talentutviklings programmet Subsdans Crew. Jeg er heldig som har Norges beste dansepedagoger som trenerene: Camilla Tellefsen, Mathias Jin Budtz og Marikken Bratlie, forteller Sander, som har danset i rundt fire år nå.

Fredagen skal det øves og øves.

Purpose

– Jeg skal være back stage hele dagen, og skal øve koreografi på scenen fra klokken fire. Men selve dansingen på scenen er bare under dansen "Purpose" sammen med Justin Bieber. Så kanskje fem minutter?

– Det er jo en ære å få danse med Justin Bieber. Det er nesten like bra som å få danse med Michael Jackson, og kjempemulighet for meg. Jeg er vel ikke akkurat noen Belieber, men synes det er kul beat på en del av musikken hans.

Og det er vel noen unge jenter som er ganske misunnelig på Sander nå.

– Jeg tenker at de hadde nok  hatt lyst til å være der oppe der ja.

Og moves'ene sitter nå.

– Ja, jeg syns de sitter veldig bra! 

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse