ANNONSE
Annonse

Send oss dine 17. mai-bilder

Foto: Fotomintasje

Send oss dine bilder av feiringen til nett@dittoslo.no eller MMS til 2303 med kodeord «OSLO BILDE» (legg ved fotografens navn i meldingen).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.05.2013 kl 22:33

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Bildene publiseres fortløpende på dittOslo.no

Bildeserie: Lesernes bilder

Bildeserie: Bildeserie: 17. mai Oslo

Du kan sende bildene på mail til nett@dittoslo.no eller MMS til 2303 med kodeord «OSLO BILDE» (legg ved fotografens navn i meldingen).

LES OGSÅ:

Dette kan du gjøre i Oslo på 17. mai!

Vil du se barnetoget i Oslo 17. mai? Eller har du lyst til å bruke nasjonaldagen til noe annet? Vi har samlet noen tips til hva du kan gjøre i Oslo på den store dagen. Sjekk vår 17. mai-guide her!

Bobler til festen

Champagne, Cava, Prosecco, Crémant - alle er typer av musserende vin, men hvordan får vi mest mulig nytelse ut av de gyldne dråpene? Vi har tipsene fra bobleeksperten!

Her får du is på 17. mai

Hvor mange is skal du spise på 17. mai? Hvorfor ikke ta en isbar til isbar-runde? Vi viser vei til barene her! Sjekk vår iskremguide!

Gode pølser på 17. mai?

Pølser hører med til 17. mai, enten du er ung eller gammel. Sjekk vår test av kjente og ukjente pølseboder over hele byen. Les: Byen rundt etter pølse med knekk

Utepils på nasjonaldagen

17. mai er også uteserveringenes nasjonaldag. Mange steder er det vanskelig å få plass, men her er noen steder du kan prøve deg! Sjekk vår guide til uteserveringer!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse