Simen Møller tilbake i Kjelsås

Returnerer til klubben i sitt hjerte

Simen Møller (til høyre) sammen med broren Julian etter Simens siste kamp for Kjelsås i 2010. Nå er Simen tilbake i klubben, og brødrene kan bli gjenforent. FOTO: Foto: Anders Halvorsen

Etter tre år med fotball på høyere nivå, er Simen Møller tilbake i Kjelsås før 2014-sesongen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.01.2014 kl 15:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Simen Møller fikk ikke mye spilletid i eliteserien for Tromsø. Her er han innbytter mot Vålerenga på Ullevaal i 2011. FOTO: Foto: Andreas Lindbæk

KJELSÅS: Det blir nok gjensidig glede på Grefsen stadion denne sesongen, når Simen Axel Stamsø Møller vender tilbake til Kjelsås. Klubben bekrefter på sine nettsider at Møller er tilbake i blått i 2014.

Dermed har Kjelsås fått på plass en erstatter for spissen Karim Aoudia, som overraskende ikke fikk ny kontrakt med klubben før jul.

- Dette er selvsagt en kjempefin dag for Kjelsås fotball. At han nå velger å komme hjem til oss, og har tro på det vi holder på med, synes vi er veldig stas, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen til klubbens egen nettside.

Scoret i europacupen

Simen Møller hadde 43 mål på 83 kamper i sitt forrige opphold i Kjelsås. Det var nok til at han ble hentet på prøvespill i Tromsø av daværende TIL-trener Per-Mathias Høgmo. Møller imponerte nok til at han fikk kontrakt med klubben fra Nordens Paris.

Oppholdet i nord ble imidlertid ingen stor suksess for Møller, som slet med å få spilletid. Det ble med 12 minutter i Tippeligaen og noen cupkamper.

Det var også i en europacupkvalikkamp han noterte seg for sin eneste scoring i Tromsø, mot latviske Daugava.

Sommeren 2011 ble Simen Møller lånt ut til Strømmen i Adeccoligaen. Etter sesongen ble overgangen permanent, og Møller har spilt i Strømmen siden. 

Gjensidig kjærlighet

Nå er Møller imidlertid tilbake i Kjelsås, som han hele tiden har kalt klubben i sitt hjerte. Trener Eivind Kampen mener erfaringen Møller har fått med seg fra toppnivå vil være verdt mye for klubben.

- Simen er tydelig på at han kommer hjem med ønske om å utvikle både seg selv og Kjelsås videre. Jeg er helt trygg å at han kommer til å løfte gruppa fra dag én, med sine ferdigheter og sin profesjonalitet, sier Kampen til klubbens nettside.

Kjelsås-ledelsen håper også Møllers comeback kan lokke storebror Julian Møller til å fortsette i klubben. De to spilte sammen for Kjelsås under lillebrors forrige opphold i klubben, og det ble en tårevåt avskjed da Simen dro.

Nå kan brødreduoen bli gjenforent i blått.

Les også: Dette tenker trenerne om neste års 2. divisjon

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse