Kvinner sier ja til uforpliktende ferieflørt: Single vil flørte på ferie

FLØRT: I undersøkelsen svarer 65 prosent av kvinnene at de er åpne for en uforpliktende flørt.

Menn sjekker damer i baren. Kvinner foretrekker matbufféten som sjekkearena.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.10.2008 kl 13:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KVINNEGUIDEN.NO: Er du singel og jakter på den rette? En ferie kan være det som skal til.

En undersøkelse utført av Hotels.com og den tyske dating nettsiden Meetic.de, avslører hvordan single mennesker liker å feriere. Søte drømmer om flørting, one-night-stands og kjæreste, er ifølge undersøkelsen nært knyttet til ferieplanene.

Undersøkelsen viser også at hele 65 prosent av kvinnene er åpne for en uforpliktende flørt.

Les også: Kvinnehoteller i vinden

Ifølge undersøkelsen står romantiske drømmer om å returnere til hjemstedet med en bedre halvdel høyt i kurs.

Mennene er i flertall når det kommer til ønsket om å møte den store kjærligheten på ferieturen.13 prosent håper å returnere til hjemstedet med en kjæreste. Disse mennene planlegger også ferien utelukkende for å møte en partner.

Kvinner er ikke like håpløst romantiske, bare syv prosent jakter på sin utkårede i ferien.

Forskjell på kvinner og menn

Undersøkelsen viser også at single flørter heftig på tur. Det er ikke overraskende at det er i hotellbaren, mellom paraplydrinkene, at mange knytter kontakt. Hele 53 prosent mener dette er den perfekte arena for sjekkereplikker. Men her slutter også likheten mellom kjønnene.

Hvis mennene mislykkes i baren, retter de blikket mot svømmebassenget og treningsstudioet. 14 prosent foretrekker treningsstudioet, mens 12 prosent forsøker sine sjekkereplikker på badenymfene i svømmebassenget.

Les også: Vær lykkelig som singel

Kvinnene mener tydeligvis at veien til en manns hjerte går gjennom maten, fordi 11 prosent svarer at de bruker den stående buffeten til å danne nye bekjentskaper.

Ikke overraskende viser undersøkelsen også at de minst foretrukne hotellene, er de som er tilpasset skrikerunger, barnefamilier og lykkelige par. Hele 46 prosent av de single kvinnene vil tilbringe ferien på et strandhotell, fritt for kjærestepar.

Les mer på Kvinneguiden.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse