ANNONSE
Annonse

Siste fra politiets Twitter-logg

Politiets Twitter-logg uke 1

Foto: FOTO: Tipser.no/Daniel D. Laabak

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2013 kl 15:28

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SØNDAG 6. JANUAR

PILESTREDET 11.31: I Pilestredet 30 ser vi etter en mann med mørkt, langt hår og mørke klær som har slått på noen biler.En melder til oss klarte å rygge unna.

SVARTDALSTUNELLEN 10.31: I Svartdalstunnelen, vestgående, står det en bil i høyre felt. Den har punktert. Vi er der og tauebil er på vei.

Kl. 10.52 er Svartdalstunnelen ryddet.

KL. 07.27: Natten i Oslo by, har vært litt småtravel for politiet, uten de helt store hendelsene - bl.a ordensforstyrrelser, bortvisninger og støy.

GRORUD 05.24: Bil stanset for kontroll i Grorudvn. Fører mistenkt for promillekjøring. I tillegg ble det funnet litt marihuana i bilen. Fører kjørt arrest.

BRYN 04.59: 2 personer pågrepet for innbrudd i en båtbutikk på Bryn. Begge påtruffet av en hundepatrulje ved åstedet og kjørt arresten.

MØLLERGATA 04.10: 3 personer pågrepet for tyveri av Iphoner på utestedet "Justisen" i Møllergata. Den ene anmeldes også for overtredelse utlendingsloven

VÅLERENGTUNELLEN 03.36: Vålerengtunnelen nordgående: Trafikkulykke, en bil som har snurret - uvisst skadeomfang. Nordgående løp blir sperret. Viking rekvirert.

Vålerengtunnelen kl. 04.04: Viking har hentet bilen. Ingen personskade. Nordgående løp åpnes for trafikk igjen, om få minutter.

PILESTREDET 03.05: 2 pers slått ned v/kebabsjappe i Pilestredet ved Høgskolen. 5-6 gj.personer stakk fra stedet. Søk etter disse pågår nå. Ingen alvorlig skade.

Fornærmede fra Pilestredet anmelder forholdet selv. Kontakt med en mulig mistenkt, men han ble dimmitert.

SENTRUM 01.45: Politiet har i samråd med de ansatte, stengt utestedet "Yatzi" i Nedre Slottsgate 2 grunnet amper stemning.

I forbindelse med stengningen, ble to personer pågrepet for overtredelse av politiloven samt bæring av kniv på offentlig sted.

LØRDAG 5. JANUAR

BJØLSEN 16.15: Akerselva sykehjem savner en mann på 61 år. Han sitter i rullestol, mangler ett ben. Iført grønn miltitærjakke og blå joggebukse

Kl. 16.55 er mannen i rullestol til rette. Funnet i Birkelunden.

STORO 15.32: Ring 3 vestgående løp v/Storo har en bil punktert. Noe kødannelse. Vi sender patrulje og en redningsbil.

BJØLSEN 06: Melding om husbråk og slåssing i leilighet på Bjølsen. Ved ankomst ble det også meldt om knivtrusler. Ikke knivbruk, men en person er slått.

Fornærmede på Bjølsen vil anmelde forholdet. 2 personer er kjørt arrest for hhv forulemping av off.tj.mann og nekte å etterkomme politiets pålegg

ØSTENSJØVEIEN 05: Vi er på en adresse i Østensjøvn., - en brannalarm er blitt utløst ifm røykutvikling. En person er sendt OKL for sjekk og vi forlater stedet

SENTRUM 03: 1 person pågrepet for tyveri av 2 mobiltelefoner på Cafe Massawa. Kjørt arresten og anmeldes for grovt tyveri på off.sted

FROGNER 02: Inkognito terrasse: Melding om røyklukt i en oppgang. Nødetatene er på stedet

Inkognito Terrasse: Det var ingen brann, kun røykutvikling. OBRE har startet utlufting

KlL. 02: Vi får mange meldinger om bruk av fyrverkeri. Høye smell, men fortsatt har vi ikke opplysninger om avfyringsplassen.

FREDAG 4. JANUAR:

LJABRUVEIEN 23.29: I Ljabrubakken har en politipatrulje stanset en bilfører som mistenkes for promillekjøring. Han er på vei til arresten

SOFIENBERG 22.30: Nødetatene er på vei til Kirkegårdsgata. Brann i sikringsskap

BOGSTAD 19.55: Politihelikopteret flyr over Bogstad i forbindelse med at rutefly har blitt belyst med laser. Dette er både farlig og straffbart

BYPORTEN 16.39: Mann tatt i å naske 2 ganger. Anm. for mindre naskeri tidligere i dag, velger så stjele igjen. Pågrepet og kjørt i arresten.

RISLØKKA 15.46: Bil uten skilt stoppet. Fører hevder skiltene har blitt stjålet. Viking rekv. og fører anmeldt for kjøring uten skilt.

E6 SKULLERUD 15.42: Bil stanset med for tung henger. Viser seg også at bilen har flere begjæringer. Avskiltet og hentet av Viking. Sak opprettet.

SKULLERUD SKOLE 15.36: Brann i søppelkasse inne på skolen. Raskt slukket og ingen skadet. Nødetatene er på stedet.

BOGSTADVEIEN 13.12: Mindre mengder hydraulikkolje har lekket ut ved bogstadveien 41. Brannvesen og politi er på vei til stedet.

HOVIN SKOLE 12.45: Brannalarm. Skolen er tom for elever og obre melder om tekniske problem siste tiden. Vi er på stedet og bekrefter teknisk feil.

TORSDAG 3. JANUAR

LINDEBERG 18.28: Nødetatene er på vei til Lindebergåsen, hvor det skal brenne i en bil.

I Lindebergåsen var det en varebil som brant. Brannen er slukket, og det er ikke meldt om personskader.

18.26: I Vøyensvingen pågrep vi en gjerningsmann som stakk fra politiet i bil, og kjørte inn i en rekke parkerte biler.under flukten.

Mannen fortsatte til fots, og forsøkte å gjemme seg. Klarte ikke å lure politiets hunder, som sporet ham opp. Kjørt arresten.

BJØLSEN 17.21: forbindelse med påkjørsel av en hund i Stavangergt, løp den mot Uelandsgt. Ukjent skadeomfang. Mellomstor, svart og hvit blandingsrase

NORDSTRAND 15.30: Vi har pågrepet en gjernimgsmann som forsøkte å bryte seg inn i et hus i Kongsveien- Vi søker etter en gj.mann nr 2. Kledd i svart'

SMESTAD 13.29: Ring 3 vestg. etter Smestad har en eldre hvit bil kjørt "villmann" på en slik måte at flere andre biler er skadet. Vi søker etter hvit bil.

ÅRVOLL 13.06: Trondheimsveien inngående ved Årvoll; En bil skal ha snurret et par ganger. Trolig ikke personskader. Nødetatene på vei til stedet.

Trondheimsveien ved Årvoll; Fører får behandling av ambulanse, smerter i bein og rygg. Bergingsbil på vei for å taue bilen.

MAJORSTUEN 11.48: En person ble slått i hodet med en krykke på en restaurant i Bogstadveien. Vi søker etter en mistenkt kvinne i nærområdet. Vi har kontroll på en mistenkt kvinne på Majorstua. Fornærmede er ikke alvorlig skadet. Vi undersøker videre.

SØRKEDALEN 9.52: En uheldig bilfører kjørte på en elg i Sørkedalen. Elgen løp til skogs, og er trolig uskadd. Viltnemnda varslet. Event observasjoner 02800.

GRØNLAND: En mann var ufin mot en vekter på Grønland og flere personer samlet seg rundt disse. Politiet kom til stedet og nå er det rolig.

MAJORSTUEN 8.44: Nødetatene på vei til Majorstuveien x Kirkeveien; Melding om pipebrann eller loftsbrann.

Majorstuveien 41; Trolig en kraftig pipebrann. Foreløpig ikke organisert evakuering, kun på eget initiativ.

Majorstuveien; Pipebrannen er slukket. Årsaken var litt hard fyring på adressen. Totalt 12 personer evak, ingen skadet.

E6 inngående ved IKEA 8.23: Svært mange meldinger på en mann som går i retning Gardermoen i kjørefeltene som går mot byen. Vi leter.

Vi har funnet mannen som gikk på E6 og satt ham inn i en politibil. Takk til alle som ringte og varslet oss.

LAMBERTSETER 8.06: Trafikkorpset har hatt trafikkontroll i Oberst Rodes vei. 30 kontrollerte biler, 4 fikk bot for mobilbruk og 1 for å ha brutt vikeplikten.

TEISEN 5.39: Ole Deviks vei: Tyveri av klær. Gjerningsperson flyktet i bil. Tatt på hjemsted. Begjæring bil, avskiltet. Førerkortbeslag og tyverisak opprettet.

STOVNER 4.07: Fossumberget: Trafikkuhell. En person fått en fot overkjørt, men hadde til alt hell vernesko på seg. Ingen personskade.

LODALEN 3.54: E6 nordg. v/Lodalen: Taxi med ødelagt dekk (punktering). Skaper noe kø.

Da har bilen v/Lodalen (taxi) fått skiftet dekk og kjørt videre.

VÅLERENGATUNELLEN: Vi loser en lastebil med for høy last ut av tunnelen. (4m 63cm høy) Noen mindre matr. skader i tunneltaket.

SVARTDALSTUNELLEN: Bilstans rett etter tunnelen utgående. Kommer brått på. Viking rekvirert.

TØYEN 04.07: En patrulje kontrollerte en mann på tråsykkel i Hovinveien i det kraftige snøværet. Sykkelen var meldt stjålet, og turen endte i arresten

ILA 02.48: En annen patrulje har stanset nok en bilist uten gyldig førerkort. Denne gang i Vøyensvingen. Bilen stod også til hinder, og ble borttauet.

BJERKE 02.45: En patrulje har stanset en bilist uten gyldig førerkort i Brobekkveien. Oppretter sak.

ONSDAG 2. JANUAR

SENTRUM 23.02: Politiet stanset en person som urinerte på Karl Johans gate. Han angret, og tørket opp etter seg med sin jakke.

GRÛNERLØKKA 20.44: Nødetatene ble tilkalt til en vannlekkasje på Sofienberg. Lekkasje fra en hageslange i en vask. Funn av noen cannabisplanter i leiligheten.

SMESTAD 20.05: Politiet har fått flere meldinger om en løs hund i Smestadtunnelen, retning øst i vestgående felt. Skaper farlige situasjoner.

20.31: Hundesøket pågår for fullt. Hunden er nå i vestgående løp like etter Tåsentunnelen. Stakkars hunden er redd, lar seg ikke fange så lett.

20.41:  Politiet lyktes endelig å få kontroll på hunden. Hunden er uskadd med redd. Hundeeier varslet og overtar sin hund.

TØYEN 19.46: En bilfører prøvde stikke fra et trafikkuhell. Melder gav oss gode posisjoner slik at forsøket på å stikke mislyktes. Stanset på Tøyen.

ULLERN 18.44: Nødetatene på vei til Fagertunveien; meldt om svidd lukt i oppgangen. 18.53: Fagertunveien; ikke brann, kun litt sviddlukt på stedet.

GRÛNERLØKKA 17.49: OBRE og politiet er i Conradis gt på en kraftig vannlekkasje fra en leilighet i 5. etasje.

ST.HANSHAUGEN 17.33: Nødetatene er på vei til Lovisenberggt. på melding om brann i en leilighet. 17.47: Brannen i Lovisenberggt er slukket. Beboere som har fått i seg røyk sjekkes av amb.

SMESTAD: 16.17: Nødetaten på vei mot Holmendammen Terrasse; meldt om store flammer opp ei pipe. 16.35: Holmendammen Terrasse; trolig ikke vært brann, kun litt flammer opp i pipa i forbindelse med vanlig fyring i peisen.

ÅSLAND: 15.20: Trafikkulykke ved Åsland pukkverk, sørgående. Nødetatene er på vei. Mye kø. Kjør forsiktig. 16.01: Vi er snart ferdig på Åsland. Trafikken går nå i begge felt, men det er fortsatt litt kø. 16.13: Det er ryddet på Åsland. Trafikken går nå som normalt.

FROGNER 13.43: Vi er på vei til en adresse i Gyldenløvesgt. Melding om at det er observert røyk i et vindu.13.53: Nødetatene er på stedet. Ingen brann, kun en alarm som er utløst - mulig pga malingsarbeid.

SENTRUM 06.24: På Fredensborg ble tre menn pågrepet for posttyveri og forsøk på sykkeltyveri. Flere postkasser var brutt opp.

GRØNLAND 06.20: To menn ble pågrepet på Grønland for å ha slått en politimann og fremsatt drapstrusler. De ble i utgangspunktet kontrollert for mistanke tagging.

HØYBRÅTEN 04.16: Nødetatene har rykket ut til melding om brann på Høybråten. Røykdykkere har vært inne i en leilighet på Høybråten og slukket en brann . 04.28: Flere er blitt evakuert fra adresse.

OSLO 22.19: Kvelden på 1 nyttårsdag har vært rolig for politiet i Oslo.

OSLO 20.37: Det meldes om glatte veier i Oslo i kveld, VTS har alle sine entrepenører ute for å strø. Kjør forsiktig!!

HAUKETO 20.11: Trafikkulykke i Ljabruveien ved /Hauketo. Nødetatene er på vei. 20.26: Ljabruveien x Mortenrsudveien, nødetatene på stedet. 20.51: Bilfører kjørt Ullevål, ukjent skadeomfang, meget glatt på stedet, politiet oppretter sak.

ULLERN 16.31: Trafikkulykke i Hoffsjef Løvenskioldsvei. Nødetatene er på vei. 16.42: IKKE trafikkulykke, men en som har falt å slått seg, ambulanse på stedet, politiet forlater stedet.

VESTLI: 15.31: Sporveiene melder til oss at noen ungdommer driver med fyrverkeri inne på Vestli T-bane. Vi drar opp for å fortelle at feiringen er over.

SANDAKER 13.56: OBRE: Godt nytt år. Etter en forholdsvis rolig formiddag er vi nå på vei til en innvendig vannlekkasje i Sandakerveien

SOFIENBERG 13.34: Vi ser etter to personer som har knust en rute hos Cafe Stolen, uvisst av hvilken grunn.

OSLO 12.00: Årets første formiddag har startet veldig stille og rolig i hovedstaden.

OSLO 07.05: Det har vært en travel nyttårsnatt for politiet i Oslo. Mye støy, beruselse og ordensforstyrrelser har preget natten.

RYEN 04.30: Brann i bil i Svartdalstunnelen ved Ryen. Nødetatene på vei. 04.47: Brannen slukket. Ingen personskade. Viking rekvirert.

BYGDØY 04.13: Melding om brann i Bygdøy Alle. Nødetatene på vei. 04.36: Ingen brann. Noen hadde utløst et pulverapparat som resulterte i en del røyk.

RØDTVET 03.00: Meld om brann i bil i Rødtvetveien. Nødetatene på vei

ROMSÅS 02.59: Meld om brann i bil på Romsås. Nødetatene på vei

BOGERUD 01.46: OBRE: Vi er på vei til Stallerudveien. Brann i en søppelkasse.

RING3 01.40: Promillekjører på moped. Satte seg voldsomt opp da han ble stanset på ring 3. Påsatt håndjern. Kjørt arrest for utvidet prøve. Sak opprettes

TRASOP 00.48: Da er vi på vei til en ny containerbrann. Denne gangen ved Trasop skole.

HAUGERUD 00.21: OBRE: Er på vei til Johan Castbergs vei hvor det er meldt om brann i en nedgravd søppeldunk. 00.38: Brannen i containeren er slukket.

OSLO 00.19: Brannvesenet ønsker alle sine følgere Godt Nyttår.

FURUSET 00.06: Furuset T-banestasjon: Brann i søppelkasse. Slukket. Mye røyk på stedet.

OSLO 00.02: Operasjonssentralen ønsker alle et riktig godt nytt år

Mandag 31. desember

OSLO 23.33: OBRE: Brannvesenet har alle biler ut i distriktene sine mellom kl 23:00 -01:00. for og se at oppskyting av fyrverkeri går greit for seg.

HØYBRÅTEN 22.48: Trafikkuhell i Karihaugveien. Kun materiell skade. Bil kjørt i autovernet.

ULVEN 22.14: Melding om brann i container i Ulvenveien. Nødetatene på stedet. 22.19: Viser seg at brannen i containeren ble slukket av beboer(e) på stedet. Brannvesen omdirigert til andre pri oppgaver.

LINDEBERG 21.42: Nødetatene er på vei til Lindebergveien, hvor det er meldt om brann i en leilighet. 21.49: OBRE: Brannvesenet er i Lindeberglia hvor det brenner i en leil. i 1.etg. 21.54: OBRE: Rett adresse er Lindebergveien. Brenner i en leilighet i 1.etg. Vi er der med 7 biler og 20 mann. 21.55: OBRE: Vi kan nå melde at brannen er slukket og har begynt med etterslokk på stedet. 22.54: Brannvesen har kontroll på brannen i Lindebergveien. To leiligheter rammet. Brannen slukket og etterslukking pågår.

OSLO 19.09: OBRE har kjørt på flere automatiske brannalarmer mellom kl.17 og 19. Ingen store hendelser så langt.

LAMBERTSETER 13.44: Vannlekkasje i Radarveien ved 95. Et hus er revet, og det er bare grunnmuren og vannrør som står igjen. Politiet på stedet og brannvesen er på vei

BISLETT 13.37: Nødetatene rykket ut til Schwensens gate. Melding om mulig brann. Viste seg å være røyk fra en peis.

TORSHOV 12.08: Nødetatene er i Nordkappgata, hvor det er meldt om røyk fra 2. etasje.12.35: Riktig adresse for brannen er Haarklous plass 13. Foreløpig er fire personer kjørt til Legevakta med røykskader. Brannen er nå slukket.

AKERSELVA 11.18: Politi og OBRE er ved Akerselva, fra Sannergt. og nedover i for bindelse med olje i elva. Dette stammer fra et utslipp rett før jul. OBRE har lagt ut lenser.

LINDEBERG 05.15: Tre ungdommer som forsøker å bryte opp en container. Inneholder fyrverkeri. Ungdommene løper fra stedet, vi har kontroll på alle tre, kjøres BMW, anmeldes.

GRÜNERLØKKA 03.09: To personer som bryter seg inn i flere boder i Thorvald Meyers gate. Flere politienheter raskt på stedet og to mann pågrepet, kjørt arrest, anmeldes.

PRINSDAL 01.41: Øvre Prinsdalsvei, bilbrann, nødetatene er på vei. 01.49: Øvre Prinsdalsvei, brenner nå i 5 biler, nødetatene er på stedet. 01.50: OBRE: Vi er i Øvre Prinsdals vei etter melding om bilbrann. 5 biler i brann og vi har startet med slokking. 04.06: Brannen slukket, søkt i området med flere patruljer og hundepatrulje. Negativt. Politiet åpner sak.

ULLERN 01.37: Holgerlystveien, Ullern kirke, kirkeklokkene kimer, politiet på stedet, ansvarlig tekniker rekvirert. Vi forlater

FURUSET 00.17: Trafikkulykke på E6 utgående ved Furuset. Nødetatene er på vei. 00.52: Nødetatene på stedet, avkjøringen er foreløpig stengt mens berging pågår. kun materielle skader.

BJØRNDAL 00.06: Melding om trafikkulykke i Slimeveien. Fire biler og en buss er involvert. Politi og ambulanse på stedet. Veldig glatt.

Les også: Siste fra politiets Twitter-logg uke 52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse