Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Siste fra politiets Twitter-logg

FOTO: ILLUSTRASJONSBILDE

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.02.2013 kl 20:01

SØNDAG 3. februar

HOLMLIA 19.29: Melding om knivstikking i Bertramjordet. Politi og ambulanse er på vei. 19.44: Bertramjordet: En person knivstukket, kjørt Ullevål - uvisst skadeomfang. Vi har kontroll på gjerningspersonen. 19.45: Gjeringsmannen i Bertramjordet er pågrepet. Helse sier at tilstanden til fornærmede er stabil, ikke livstruende. Foranledningen var en krangel

ULLERN 17.44: Vi er på Søsterhjemmet Radiumhospitalet, etter melding om røyklukt. Her er det ingen brann eller røyk. Vi forlater stedet

RØDTVET 14.25: Vi er på stedet da det er meldt om skudd avfyrt ved Rødtvet t-bane. 15.04: Rødtvet: Melder som ble skutt mot er ikke skadet. Vi søker etter en navngitt gj.mann.

GRØNLAND 13.28: Politi på stedet da en kvinne meldte fra om at hun var blitt truet av en mann med våpen i Breigata. Mistenkte har forsvunnet fra stedet.

SANDAKER 10.18: VI er i Maridalsveien med flere patruljer og ambulanse, etter melding om slagsmål med kniv. Det viste seg å ha vært slåssing, men uten kniv. 10.41: I Maridalsveien hadde de som slåss gått fra stedet før politiet ankom. Ingen var heller skadet.

FROGNER 10.18: Vi pågriper en mann som hadde truet en kvinne med kniv inne i en leilighet i Frognerveien. Kvinnen var fysisk uskadd.

SENTRUM 09.26: Vi er på vei til en adresse i sentrum, hvor en halvnaken mann hadde gått i søvne, og klart å smekke seg ute fra sin egen leilighet.

ØKERN 08.39: Vi søker etter en svart VW Transporter med to eller tre personer i, Den kjørte på en ambulanse på Økern, og fortsatte E6 i retning Ryen. 08.40: Ingen i ambulansen ble skadet, men VW Transporteren unnlot å stanse etter påkjørselen. 08.40: Den svarte VW Transporteren var merket "Bunnpris" på panseret. Skal ha holdt meget høy hastighet. Ambulansen er påført store skader.

ROSENHOFF 08.30: Overstekte pølser var årsaken til uttrykning til Dynekilgata. Beboer ble tatt med til legevakta for sjekk. Politiet oppretter sak.

OSLO 06.51: Det har vært en hektisk natt for politiet i Oslo. Mange ordensforstyrelser og klager på støy. Vi har ikke meldinger om alvorlig personskade

BISLETT 05.44: I Underhaugsveien har vi kontroll på en promillekjører. Han hadde kjørt bilen inn i en trapp

GRØNLAND: 03.24: 5 personer er pågrepet etter slagsmål på Grønland ved Tøyengata 1. En av disse kjøres innom legevakta for å få en plasterlapp.

HOLMEN 02.20: OBRE: Stasjonsveien: Nødetatene er på et branntilfelle på et kjøkken. 02.58: I Stasjonsveien var årsaken varmgang i en sentrifuge. Ingen personskader.

ILA 01.58: Politiet har pågrepet en mann i Vøyensvingen for trusler med kniv. Ingen er skadd

LØRDAG 2. februar

SENTRUM 22.57: I sentrum ble det forrige natt kontrollert 650 personer. Ingen funn av våpen. Vi gjennomfører kontroller i natt også. Ha en fin kveld!

KLEMTESRUD 19.28: E6 utgående v/Klemetsrud: Trafikkuhell - sammenstøt mellom to personbiler. Vær obs, står litt trafikkfarlig til.


TØYEN 16.53: En person er skadd, ifm skyting på Tøyen - kjørt sykehus, uvisst skadeomfang. Vi har flere patruljer på stedet

Les også: Mann skutt på Tøyen


SENTRM 14.40: Bussterminalen: Politiet er på stedet fordi en mann har lagd bråk og truet vektere.

SENTRUM 13.53. Skippergata 25: En mann skal være slått ned. Politiet er på vei. 14.11: Skippergata:Vi har kontroll på alle parter. Ambulanse personell tar med seg den som ble slått til legevakt for en sjekk.

ULLERN 13.50: Lilleakerveien/Vækerøveien: En hvit varebil er hensatt i en rundkjøring. Skaper trafikkale problemer. Patrulje fra Majorstua er på vei. 14.21: Varebilen er ute av veien. Fører blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

GRØNLAND 13.01: Smalgangen. Vi er på vei for å hjelpe en rullestolbruker opp i rullestolen igjen,

SENTRUM 09.44: En rekke patruljer søkte etter en bilist som kjørte uvettig gjennom Oslos gater. Bilisten ble til slutt stoppet av en våre rytterekvipasjer.

OSLO 06.37: Det har vært en forholdsvis rolig natt i Oslo. Mange ordensforstyrrelser i sentrum,men ingen alvorlig skadd

FREDAG 1. februar

GRÜNERLØKKA 22.09: Vi er på vei til en adresse i Fossveien. Melding om brann. 22.16: OBRE sier at brannen er slukket. Etterslokking pågår. Foreløpig ca 20 evakuerte. Ingen skadde. Søk etter 2 mistenkelig personer pågår. 22.54: Beskrivelse av aktuelle personer: 2 gutter, nordisk utseende, ca 16 år, mørke klær, hhv m/caps og lue. En iført stor boblejakke. Brannen meldt kl 2206. 23.25: To aktuelle personer anholdt på Grunerløkka. Begge stemmer med beskrivelsen. Innbringes til arresten hvor det foretas videre undersøkelser. Les også: To gutter pågrepet etter brann på Grünerløkka (ekstern lenke)

OSLO 22.07: Vi har stanset en bil for kontroll. Viste seg at bilfører var i besittelse av narkotika. Kjøres arresten.

BJØLSEN 22.01: Vi har vært på en adresse i Larviksgata, etter melding om røyk fra en kjeller. Hele kjelleren er nå gjennomsøkt - ingen røyk, mulig damp.

OSLO S 21.49: Vifting med kniv i forb med en krangel mellom to personer på Oslo S. Politiet raskt på stedet og fikk kontroll. Mannen med kniv pågrepet

HAUKETO 18.10: Trafikkulykke i Ljabrudiagonalen v/Hauketo stasjon. Politiet på stedet. 2 biler involvert. Meldt om nakkesmerter. Begge bilene må taues

FURUSET 16.43: Trafikkulykken Furuset: Ambulansen har tatt med seg en person for sjekk. Viking har tatt med seg den ene bilen og veibanen er nå ryddet.

FURUSET 15.58: E6 inngående v/Furuset: Trafikkuhell, to personbiler og en trailer involvert. Står i venstre felt. Lettere personskade. Viking rekv. Noe kø

SENTRUM 14.28: Trafikkulykke utenfor Byporten: Person påkjørt av buss. Nødetatene på vei. Personen er oppegående. Trolig ingen alvorlig skade.

ØKERN 08.18: Ring 3 vestgående v/Økernsvingen, bil som har mistet planker, VTS varslet. vær obs!

GRÛNERLØKKA 04.58: I Toftes gate har hundepatruljen funnet minst 7 biler som er påført skader etter å ha blitt sparket og gått på. 3 personer pågrepet.

GRÛNERLØKKA 03.11: Vi har kontroll på 1 person og søker etter to andre som gikk på taket til parkerte biler på Grünerløkka. 2) 03.29: To menn og en kvinne blir kjørt til arresten for å ha gått på biltak på Grünerløkka. Vi har funnet skader på to biler i Toftes gate.

FROGNER 00.01: Nødetatene er i Magnus Bergs gate på Frogner. Her var det meldt om mye røyk i oppgangen og i en leilighet. Avklart som tørrkokt kjele.

ETTERSTAD 00.21: Nødetatene er i Arnljot Gellines vei etter melding om at noen har sett røyk og en brannalarm er utløst. 2) 00.38: I Arnljot Gellines vei var det et tilfelle av tørrkokt kjele som var årsaken til røyken. Beboer ikke skadet.

TORSDAG

MORTENSRUD 20.22: Mortensrud senter: har fått melding om brann i flere biler nede i garasjeanlegget. Politiet er på vei til stedet. 2) 20.33: Mortensrud senter; brannen er slukket. Det er en del trafikale problemer på stedet, så politiet er på plass og dirigerer

LYSAKER 15.53: Lysakerlokket vestgående; trafikkulykke mellom bil og lastebil. Trafikken står stille på stedet. Politiet er på vei. 2) 16.56: Problemer med twitter er grunnen til sen oppdatering. Lysakerlokket: Trafikken går som normalt igjen.

EKEBERG 13.58: Ekebergveien: Trafikkulykke. Fotgjenger påkjørt av personbil. Trolig ikke alvorlig skadet. Nødetatene på vei.

OSLO 09.42: Trafikk Oslo: Flere meldinger om svært glatte veier rundt om. Flere små trafikkuhell registrert så langt. Kjør forsiktig.

SENTRUM 09.12: Skippergata: Arbeidsulykke der en mann har fått kappet av seg noen fingre. Kjørt OKL (Oslo kommunale legevakt)

SKØYEN 08.33: Prinsessealleen: Brannvesenet og vi er i området grunnet mistenkelig lukt. Trolig fra en byggeplass i området hvor det pågår taktekking.

SENTRUM 08.18: Jernbanetorget t-banestasjon: Vi bistår vektere med en utagerende mann.

MARIDALEN 08.08: Maridalsveien: Elgpåkjørsel. Elgen stakk til skogs. Viltnemda varslet. Det går bra med bilfører.

SOGN 08.04: Solvang Kolonihage Sogn: Melding om et rådyr som sitter fast etter et forsøk på å hoppe over et gjerde. Viltnemda kontaktet og bistår.

ØSTENSJØ 07.49: Skøyenkroken: Trafikkuhell. Fotgjenger påkjørt, men ikke skadet. Vi er på vei. Skal være svært glatt på stedet.

ONSDAG

SENTRUM 20.39: Vi er på Oslo S sammen med brannvesenet etter at vi fikk melding om røykutvikling. Lukter mer boller enn brann nå. Udramatisk 2) 20.53: På Oslo S tror vi og brannvesenet at det var en eller annen form for baking som var årsaken til røykutviklingen. Ingen politisak.

HOVEDØYA 18.28: Politihelikopteret bistår i søket etter en mann som sa at båten hans satt fast i et isflak utenfor Hovedøya. 2) 18.29: Situasjonen utenfor Hovedøya var ikke like dramatisk som den første meldingen gikk ut på. Mannen i båten er snart trygt i land.

FESTNINGSTUNNELEN 14.54: Nedkjørt bom i Festningstunnelen avkjøringsrampe Dr.Mauds gate. Fører anmeldt for overtredelse vegtrafikklovens § 3

FROGNER 13.12: Bil stanset på Frogner grunnet merkelig kjøring. Fører blir kjørt inn for utvidet prøve. I tillegg funn av narkotika og replikavåpen i bilen

GRÛNERLØKKA 06.50: Nødetatene er på vei til Schous plass, hvor der er meldt om brann i en strømkabel som går inn i en bygning. 2) 07.21: Ingen brann i Schous gate.Vært en kortslutning i en kabel til en lyktestolpe som medførte gnister. OBRE varsler Hafslund

MAJORSTUEN 03.54: Bogstadveien 9: Melding om innbrudd som pågår. Politiet er på stedet nå. 2) 04.03: Bogstadveien 9: Kun knust rute. Ingen som har kommet seg inn. Vi leter etter mistenkte

GRÛNERLØKKA 01.30: Nødetatene er på vei til Frederik Haslunds gate på Grünerløkka, hvor det er meldt om røyklukt i oppgang. 2) 01.35: Frederik Haslunds gate: Var en tørrkokt kjele som forårsaket lukten. Ingen skadet eller evakuert.

TIRSDAG

ALNABRU : 15.15: E6 Alnabru, utgående: trafikkulykke mellom flere kjøretøy, politi er på vei. 2) 16.04: E6 Alnabru utgående er nå ryddet etter traf.uhell. To biler involvert, 3 personer til sykehus.

GREFSEN 12.12: Nødetatene er på vei til en ny trafikkulykke. Denne gangen i Lyngåsveien på Grefsen. To biler har kollidert. Ukjent skadeomfang foreløpig. 2) 12.41: Lyngåsveien: 2 kjøres personer til legevakta med lettere skader. Vi oppretter sak. Mistanke om at den ene parten har brutt vikeplikten.

ØKERN 12.07: Nødetatene er i Økernveien/Haslevangen der to biler har kollidert. Ukjent skadeomfang foreløpig. Forvent ekstra kø i området. 2) 12.22: Fra Økernveien kjøres en person til legevakta for sjekk. Fortsatt trafikale problemer på stedet.

OSLO 08.59: Flere meldinger om svært glatte veier i Oslo. En bil havnet blant annet på taket på Gamle Mossevei. Ingen personskade der.

SENTRUM 08.58: Ved Nationaltheateret har en buss og en personbil kollidert. Skal ikke være personskader, men trafikale problemer. Vi er på vei. 2) 09.27: Trafikkuhellet ved Nationaltheatret løste seg veldig fort. En bil hadde kjørt på en buss i rute. De fyller ut skademelding senere. Ryddet.

NYDALEN 08.51: I Nydalen har vi pågrepet to personer i besittelse av mindre mengder narkotika, som satt i en stjålet bil påsatt falske kj.merker. Anm.

VÅLERENGTUNNELEN 06.15: 1) Vålerengtunnellen, nordgående, en hund er observert inne i tunnellen, vær obs! 2) 06.41: ingen flere meldinger ang hunden og VTS kan ikke se den på kamera, vi håper den har kommet seg vel hjem. 3) 07.05: Da er hunden observert løpende i kollektivfeltet på Helsfyr, vær obs. 4) 08.35: Hunden løper nå rundt på Etterstad, vi har ikke klart å fange den. 5) 10.22: Hunden som løp rundt ved Helsfyr er kommet til rette hos rektor på en skole like ved. Hunden var sliten og forkommen, men ved godt mot.

NYDALEN 06.00: Innbrudd i biler i parkeringshus, politiet på stedet, hundepatruljen fant tyvegodset og ventet på tyven som kom tilbake. pågr.

KALBAKKEN 03.53: Vannlekkasje mellom Stanseveien og Stålfjæra, OVA er på stedet, Bedriftsveien vil bli sperret for trafikk pga lekkasjen.

SENTRUM 02.14: Schweigaardsgate, en person som utøver skadeverk utenfor en institusjon, politiet på stedet, en mann pågrepet og kjøres arresten. anm.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!