Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

FOTO: ILLUSTRASJONSBILDE

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.02.2013 kl 20:01

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SØNDAG 3. februar

HOLMLIA 19.29: Melding om knivstikking i Bertramjordet. Politi og ambulanse er på vei. 19.44: Bertramjordet: En person knivstukket, kjørt Ullevål - uvisst skadeomfang. Vi har kontroll på gjerningspersonen. 19.45: Gjeringsmannen i Bertramjordet er pågrepet. Helse sier at tilstanden til fornærmede er stabil, ikke livstruende. Foranledningen var en krangel

ULLERN 17.44: Vi er på Søsterhjemmet Radiumhospitalet, etter melding om røyklukt. Her er det ingen brann eller røyk. Vi forlater stedet

RØDTVET 14.25: Vi er på stedet da det er meldt om skudd avfyrt ved Rødtvet t-bane. 15.04: Rødtvet: Melder som ble skutt mot er ikke skadet. Vi søker etter en navngitt gj.mann.

GRØNLAND 13.28: Politi på stedet da en kvinne meldte fra om at hun var blitt truet av en mann med våpen i Breigata. Mistenkte har forsvunnet fra stedet.

SANDAKER 10.18: VI er i Maridalsveien med flere patruljer og ambulanse, etter melding om slagsmål med kniv. Det viste seg å ha vært slåssing, men uten kniv. 10.41: I Maridalsveien hadde de som slåss gått fra stedet før politiet ankom. Ingen var heller skadet.

FROGNER 10.18: Vi pågriper en mann som hadde truet en kvinne med kniv inne i en leilighet i Frognerveien. Kvinnen var fysisk uskadd.

SENTRUM 09.26: Vi er på vei til en adresse i sentrum, hvor en halvnaken mann hadde gått i søvne, og klart å smekke seg ute fra sin egen leilighet.

ØKERN 08.39: Vi søker etter en svart VW Transporter med to eller tre personer i, Den kjørte på en ambulanse på Økern, og fortsatte E6 i retning Ryen. 08.40: Ingen i ambulansen ble skadet, men VW Transporteren unnlot å stanse etter påkjørselen. 08.40: Den svarte VW Transporteren var merket "Bunnpris" på panseret. Skal ha holdt meget høy hastighet. Ambulansen er påført store skader.

ROSENHOFF 08.30: Overstekte pølser var årsaken til uttrykning til Dynekilgata. Beboer ble tatt med til legevakta for sjekk. Politiet oppretter sak.

OSLO 06.51: Det har vært en hektisk natt for politiet i Oslo. Mange ordensforstyrelser og klager på støy. Vi har ikke meldinger om alvorlig personskade

BISLETT 05.44: I Underhaugsveien har vi kontroll på en promillekjører. Han hadde kjørt bilen inn i en trapp

GRØNLAND: 03.24: 5 personer er pågrepet etter slagsmål på Grønland ved Tøyengata 1. En av disse kjøres innom legevakta for å få en plasterlapp.

HOLMEN 02.20: OBRE: Stasjonsveien: Nødetatene er på et branntilfelle på et kjøkken. 02.58: I Stasjonsveien var årsaken varmgang i en sentrifuge. Ingen personskader.

ILA 01.58: Politiet har pågrepet en mann i Vøyensvingen for trusler med kniv. Ingen er skadd

LØRDAG 2. februar

SENTRUM 22.57: I sentrum ble det forrige natt kontrollert 650 personer. Ingen funn av våpen. Vi gjennomfører kontroller i natt også. Ha en fin kveld!

KLEMTESRUD 19.28: E6 utgående v/Klemetsrud: Trafikkuhell - sammenstøt mellom to personbiler. Vær obs, står litt trafikkfarlig til.

TØYEN 16.53: En person er skadd, ifm skyting på Tøyen - kjørt sykehus, uvisst skadeomfang. Vi har flere patruljer på stedet

Les også: Mann skutt på Tøyen

SENTRM 14.40: Bussterminalen: Politiet er på stedet fordi en mann har lagd bråk og truet vektere.

SENTRUM 13.53. Skippergata 25: En mann skal være slått ned. Politiet er på vei. 14.11: Skippergata:Vi har kontroll på alle parter. Ambulanse personell tar med seg den som ble slått til legevakt for en sjekk.

ULLERN 13.50: Lilleakerveien/Vækerøveien: En hvit varebil er hensatt i en rundkjøring. Skaper trafikkale problemer. Patrulje fra Majorstua er på vei. 14.21: Varebilen er ute av veien. Fører blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

GRØNLAND 13.01: Smalgangen. Vi er på vei for å hjelpe en rullestolbruker opp i rullestolen igjen,

SENTRUM 09.44: En rekke patruljer søkte etter en bilist som kjørte uvettig gjennom Oslos gater. Bilisten ble til slutt stoppet av en våre rytterekvipasjer.

OSLO 06.37: Det har vært en forholdsvis rolig natt i Oslo. Mange ordensforstyrrelser i sentrum,men ingen alvorlig skadd

FREDAG 1. februar

GRÜNERLØKKA 22.09: Vi er på vei til en adresse i Fossveien. Melding om brann. 22.16: OBRE sier at brannen er slukket. Etterslokking pågår. Foreløpig ca 20 evakuerte. Ingen skadde. Søk etter 2 mistenkelig personer pågår. 22.54: Beskrivelse av aktuelle personer: 2 gutter, nordisk utseende, ca 16 år, mørke klær, hhv m/caps og lue. En iført stor boblejakke. Brannen meldt kl 2206. 23.25: To aktuelle personer anholdt på Grunerløkka. Begge stemmer med beskrivelsen. Innbringes til arresten hvor det foretas videre undersøkelser. Les også: To gutter pågrepet etter brann på Grünerløkka (ekstern lenke)

OSLO 22.07: Vi har stanset en bil for kontroll. Viste seg at bilfører var i besittelse av narkotika. Kjøres arresten.

BJØLSEN 22.01: Vi har vært på en adresse i Larviksgata, etter melding om røyk fra en kjeller. Hele kjelleren er nå gjennomsøkt - ingen røyk, mulig damp.

OSLO S 21.49: Vifting med kniv i forb med en krangel mellom to personer på Oslo S. Politiet raskt på stedet og fikk kontroll. Mannen med kniv pågrepet

HAUKETO 18.10: Trafikkulykke i Ljabrudiagonalen v/Hauketo stasjon. Politiet på stedet. 2 biler involvert. Meldt om nakkesmerter. Begge bilene må taues

FURUSET 16.43: Trafikkulykken Furuset: Ambulansen har tatt med seg en person for sjekk. Viking har tatt med seg den ene bilen og veibanen er nå ryddet.

FURUSET 15.58: E6 inngående v/Furuset: Trafikkuhell, to personbiler og en trailer involvert. Står i venstre felt. Lettere personskade. Viking rekv. Noe kø

SENTRUM 14.28: Trafikkulykke utenfor Byporten: Person påkjørt av buss. Nødetatene på vei. Personen er oppegående. Trolig ingen alvorlig skade.

ØKERN 08.18: Ring 3 vestgående v/Økernsvingen, bil som har mistet planker, VTS varslet. vær obs!

GRÛNERLØKKA 04.58: I Toftes gate har hundepatruljen funnet minst 7 biler som er påført skader etter å ha blitt sparket og gått på. 3 personer pågrepet.

GRÛNERLØKKA 03.11: Vi har kontroll på 1 person og søker etter to andre som gikk på taket til parkerte biler på Grünerløkka. 2) 03.29: To menn og en kvinne blir kjørt til arresten for å ha gått på biltak på Grünerløkka. Vi har funnet skader på to biler i Toftes gate.

FROGNER 00.01: Nødetatene er i Magnus Bergs gate på Frogner. Her var det meldt om mye røyk i oppgangen og i en leilighet. Avklart som tørrkokt kjele.

ETTERSTAD 00.21: Nødetatene er i Arnljot Gellines vei etter melding om at noen har sett røyk og en brannalarm er utløst. 2) 00.38: I Arnljot Gellines vei var det et tilfelle av tørrkokt kjele som var årsaken til røyken. Beboer ikke skadet.

TORSDAG

MORTENSRUD 20.22: Mortensrud senter: har fått melding om brann i flere biler nede i garasjeanlegget. Politiet er på vei til stedet. 2) 20.33: Mortensrud senter; brannen er slukket. Det er en del trafikale problemer på stedet, så politiet er på plass og dirigerer

LYSAKER 15.53: Lysakerlokket vestgående; trafikkulykke mellom bil og lastebil. Trafikken står stille på stedet. Politiet er på vei. 2) 16.56: Problemer med twitter er grunnen til sen oppdatering. Lysakerlokket: Trafikken går som normalt igjen.

EKEBERG 13.58: Ekebergveien: Trafikkulykke. Fotgjenger påkjørt av personbil. Trolig ikke alvorlig skadet. Nødetatene på vei.

OSLO 09.42: Trafikk Oslo: Flere meldinger om svært glatte veier rundt om. Flere små trafikkuhell registrert så langt. Kjør forsiktig.

SENTRUM 09.12: Skippergata: Arbeidsulykke der en mann har fått kappet av seg noen fingre. Kjørt OKL (Oslo kommunale legevakt)

SKØYEN 08.33: Prinsessealleen: Brannvesenet og vi er i området grunnet mistenkelig lukt. Trolig fra en byggeplass i området hvor det pågår taktekking.

SENTRUM 08.18: Jernbanetorget t-banestasjon: Vi bistår vektere med en utagerende mann.

MARIDALEN 08.08: Maridalsveien: Elgpåkjørsel. Elgen stakk til skogs. Viltnemda varslet. Det går bra med bilfører.

SOGN 08.04: Solvang Kolonihage Sogn: Melding om et rådyr som sitter fast etter et forsøk på å hoppe over et gjerde. Viltnemda kontaktet og bistår.

ØSTENSJØ 07.49: Skøyenkroken: Trafikkuhell. Fotgjenger påkjørt, men ikke skadet. Vi er på vei. Skal være svært glatt på stedet.

ONSDAG

SENTRUM 20.39: Vi er på Oslo S sammen med brannvesenet etter at vi fikk melding om røykutvikling. Lukter mer boller enn brann nå. Udramatisk 2) 20.53: På Oslo S tror vi og brannvesenet at det var en eller annen form for baking som var årsaken til røykutviklingen. Ingen politisak.

HOVEDØYA 18.28: Politihelikopteret bistår i søket etter en mann som sa at båten hans satt fast i et isflak utenfor Hovedøya. 2) 18.29: Situasjonen utenfor Hovedøya var ikke like dramatisk som den første meldingen gikk ut på. Mannen i båten er snart trygt i land.

FESTNINGSTUNNELEN 14.54: Nedkjørt bom i Festningstunnelen avkjøringsrampe Dr.Mauds gate. Fører anmeldt for overtredelse vegtrafikklovens § 3

FROGNER 13.12: Bil stanset på Frogner grunnet merkelig kjøring. Fører blir kjørt inn for utvidet prøve. I tillegg funn av narkotika og replikavåpen i bilen

GRÛNERLØKKA 06.50: Nødetatene er på vei til Schous plass, hvor der er meldt om brann i en strømkabel som går inn i en bygning. 2) 07.21: Ingen brann i Schous gate.Vært en kortslutning i en kabel til en lyktestolpe som medførte gnister. OBRE varsler Hafslund

MAJORSTUEN 03.54: Bogstadveien 9: Melding om innbrudd som pågår. Politiet er på stedet nå. 2) 04.03: Bogstadveien 9: Kun knust rute. Ingen som har kommet seg inn. Vi leter etter mistenkte

GRÛNERLØKKA 01.30: Nødetatene er på vei til Frederik Haslunds gate på Grünerløkka, hvor det er meldt om røyklukt i oppgang. 2) 01.35: Frederik Haslunds gate: Var en tørrkokt kjele som forårsaket lukten. Ingen skadet eller evakuert.

TIRSDAG

ALNABRU : 15.15: E6 Alnabru, utgående: trafikkulykke mellom flere kjøretøy, politi er på vei. 2) 16.04: E6 Alnabru utgående er nå ryddet etter traf.uhell. To biler involvert, 3 personer til sykehus.

GREFSEN 12.12: Nødetatene er på vei til en ny trafikkulykke. Denne gangen i Lyngåsveien på Grefsen. To biler har kollidert. Ukjent skadeomfang foreløpig. 2) 12.41: Lyngåsveien: 2 kjøres personer til legevakta med lettere skader. Vi oppretter sak. Mistanke om at den ene parten har brutt vikeplikten.

ØKERN 12.07: Nødetatene er i Økernveien/Haslevangen der to biler har kollidert. Ukjent skadeomfang foreløpig. Forvent ekstra kø i området. 2) 12.22: Fra Økernveien kjøres en person til legevakta for sjekk. Fortsatt trafikale problemer på stedet.

OSLO 08.59: Flere meldinger om svært glatte veier i Oslo. En bil havnet blant annet på taket på Gamle Mossevei. Ingen personskade der.

SENTRUM 08.58: Ved Nationaltheateret har en buss og en personbil kollidert. Skal ikke være personskader, men trafikale problemer. Vi er på vei. 2) 09.27: Trafikkuhellet ved Nationaltheatret løste seg veldig fort. En bil hadde kjørt på en buss i rute. De fyller ut skademelding senere. Ryddet.

NYDALEN 08.51: I Nydalen har vi pågrepet to personer i besittelse av mindre mengder narkotika, som satt i en stjålet bil påsatt falske kj.merker. Anm.

VÅLERENGTUNNELEN 06.15: 1) Vålerengtunnellen, nordgående, en hund er observert inne i tunnellen, vær obs! 2) 06.41: ingen flere meldinger ang hunden og VTS kan ikke se den på kamera, vi håper den har kommet seg vel hjem. 3) 07.05: Da er hunden observert løpende i kollektivfeltet på Helsfyr, vær obs. 4) 08.35: Hunden løper nå rundt på Etterstad, vi har ikke klart å fange den. 5) 10.22: Hunden som løp rundt ved Helsfyr er kommet til rette hos rektor på en skole like ved. Hunden var sliten og forkommen, men ved godt mot.

NYDALEN 06.00: Innbrudd i biler i parkeringshus, politiet på stedet, hundepatruljen fant tyvegodset og ventet på tyven som kom tilbake. pågr.

KALBAKKEN 03.53: Vannlekkasje mellom Stanseveien og Stålfjæra, OVA er på stedet, Bedriftsveien vil bli sperret for trafikk pga lekkasjen.

SENTRUM 02.14: Schweigaardsgate, en person som utøver skadeverk utenfor en institusjon, politiet på stedet, en mann pågrepet og kjøres arresten. anm.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse