Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

FOTO: Illustrasjonsfoto

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.02.2013 kl 11:37

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SØNDAG 10. FEBRUAR

OSLO 07.28: Politiet i hovedstaden kan melde om ei veldig travel natt. Heldigvis har roen senket seg over byen nå. Måtte roen vare lenge!

SKØYEN 05.28: Politiet er på vei til Skøyen togstasjon. Meldt om en person i sporet. Han går retning Lysaker. Togene er stanset mens vi leter.

KAMPEN 04.26: Politiet er på Kampen. Her har vært slagsmål i en leilighet. 1 person skadet, kjørt sykehus for behandling. 04.56: Bøgata på Kampen; En mann kjøres sykehus for behandling. I tillegg ble det funnet en ladd pistol i leiligheten. Ingen pågrepet, anmeldelse.

SOFIENBERG 03.18: Politipatrulje måtte bruke pepperspray på en person på Sofienberg. Han hadde kranglet med kjæresten, fortsatte med patruljen.

OSLO 03.15: Natta i hovedstaden er fortsatt meget hektisk. Patruljene kjører fra oppdrag til oppdrag, masse ordensforstyrrelser.

GRØNLAND 01.45: Mange meldinger om slåssing med jernstenger i gata. Foreløpig har vi kontroll på 1 person. Ingen er meldt skadet. 01.59: Grønland: Fortsatt noe ampert på stedet. To stk er pågrepet for vold. 3 personer er skadet, men ikke alvorlig. De undersøkes av amb. 02.04: Siste oppdatering fra Grønland er at 5 personer er å anse som fornærmet i voldssaken. Tilsammen 3 personer er pågrepet for dette.

SENTRUM 01.35: Nederst i Karl Johan har vi pågrepet en mann som er mistenkt for ordensforstyrrelse og for å ha stjålet sambandet til en vekter.

OSLO 00.50: Natta har startet meget travelt for politiet i hovedstaden. Flere husbråk m/vold, legemssaker, skadeverk og støymeldinger.

LØRDAG 9. FEBRUAR

VÅLERENGATUNNELEN 23.22: Trafikkulykke i Vålerengtunnelen sydgående. 3 biler innvolvert. Uvisst hva som har skjedd. Flere personer har løpt fra stedet. Vi søker. 23.43: Vålerengtunnelen: kun 1 bil som er skadet. Fører av denne har løpt fra stedet. Vi fortsetter å lete med bla hundepatr. Tunnelen er stengt. 00.26: Vålerengatunnelen i retning mot Sentrum er åpnet igjen.

SENTRUM VEST 22.01: Etter god hjelp fra melder, har vi kontroll på en mann i Bogstadveien som skal ha angrepet en taxisjåfør. Snakker med partene.

GRØNLAND 20.36: MAX, Grønland: 3 gutter i 13-14 års alderen tømte et brannslukningsapparat og låste ansatt inne på toalettet. Kontroll. Foreldre varslet.

FURUSET 19.27: Melder ringte politiet da han savnet sin fulle kamerat i området ved Ikea. Vi rykket ut og mannen ble funnet i melders bil.

RING 3, ØKERN 18.24: Det er også en bil med stans videre på Ring3 vestgående v/avkjøring Økern. Lange køer. Politiet er på stedet, og redningsbil er bestilt. 18.54: Nå er også bilen på ring3 v/Økern fjernet, og trafikken flyter nå greit.

KALBAKKEN 16.16: I Nordtvetveien er det en løs hest. Vi er på vei for å lose den hjem. 16.30: Nordtvetveien: Hesten er tatt hånd om og på vei tilbake til kompisen sin som også prøvde å komme seg ut. Hyggelig gjenforening.

VÅLERENGA 13.46: Strømsveien, en person frastjålet tv som skulle hentes etter rep. to stk tok tv og løp fra stedet, 1 mann pågrepet, kjørt arresten og anm.

SANDAKER 11.57: Sandakerveien , raser istapper fra taket, vi er på stedet og sperrer av mens OBRE fjerner istapper. 13.11: Sandakerveien, istappene er fjernet, bymiljøetaten har overtatt, gårdeier bøtelagt av Oslo kommune.

MAJORSTUA 07.24: Politiet rykket ut til en ubuden gjest i Kirkeveien. En eks til kjæresten til melders samboer var uønsket på adressen. Damen forlot stedet.

HELLERUD 05.19: Politiet tok seg inn i et hus på Hellerud. Trusler med skytevåpen i forkant. Politiet fant et luftvåpen. Mistenkte pågrepet, kjørt arrest.

GALGEBERG/VÅLERENGA 04.21: Politiet rykket ut til et slagsmål i en leilighet i Dalehaugen. En person skal være slått i hodet med en øks. Uvisst skadeomfang. 04.24: Fornærmede i Dalehaugen er oppegående. Bevæpnet politi søker etter gjerningspersonen i området.

SMESTAD 03.57: Trafikkulykken på Smestadlokket; Bilfører trolig ikke skadd, men beruset. Blåste til langt over lovlig verdi. Kjøres arresten.

RYEN 03.07: Det skal nå brenne i 3 biler på Møller Ryen. Uvisst om disse er påsatt. Politiet er fortsatt på stedet.

CARL BERNER 01.47: Nødetatene på vei til Carl Berners Plass. Det skal være en større vannlekkasje i Grenseveien. Vannet renner ned mot C.B.Plass. 02.20: Grenseveien er nå veldig glatt, ned mot Carl Berners Plass. Det er skiltet, men vis hensyn og kjør forsiktig forbi.

FREDAG 8. FEBRUAR

TVEITA 21.35: Brannuttrykning til Tveita senter viste seg å være pizza steking på Dolly Dimpel. Ingen brann.

MORTENSRUD 17.14: Mortensrud senter: Butikktyv kjøres arresten, hadde stjålet varer for mer enn 9000 kroner og lagt dette i en "preppet" sekk for tyveri.

HOVSETER 05.56: Nødetatene er på vei til Hovseterveien. Melding om at det skal brenne i en trappeoppgang. 06.08: Hovseterveien, en bunke aviser er påtent. Slukket før nødetatene ankom. Litt røyk i oppgangen.

TORSDAG 7. FEBRUAR

TVEITA 21.35: Brannuttrykning til Tveita senter viste seg å være pizza steking på Dolly Dimpel. Ingen brann

MORTENSRUD 17.14: Mortensrud senter: Butikktyv kjøres arresten, hadde stjålet varer for mer enn 9000 kroner og lagt dette i en "preppet" sekk for tyveri.

FURUSET 15.25: Hittet Schæfer tispe på Ikea Furuset. Eier kan ta kontakt med politiet på Romerike, evnt Oslo. tlf 02800

TORSHOV 14.38: Nødetatene er på vei til en trafikkulykke i krysset Vogts gt/Ring 2 hvor 3 biler har kollidert. Mye kø, også for trikken. 14.50: Tre biler fjernet av redningsbil i krysset Ring2 Vogts gt nå. Trikken kan kjøre forbi om ca 5-10 minutter. Ingen alvorlig personskade.

MAJORSTUEN 14.30: En eldre mann ble nærmest overfalt av to lommetyver ved Marienlyst. Vi har pågrepet to mistenkte, men ønsker å komme i kontakt med mannen.

SENTRUM VEST 10.16: I krysset Parkveien/Hegdehaugsveien har vi fått melding om at en trikk og en lastebil har kollidert. Ingen personskade, men mye kø i området 10.24: Trafikkuhellet i Parkveien løste seg uten politiets bistand. Trikken går som normalt igjen.

BOGERUD 03.00: Innbruddstyv tatt på fersken i Martin Linges vei. Takk til den forbipasserende som ringte politiet.

ONSDAG 6. FEBRUAR

STOVNER 20.23: Ureg bil som stakk fra politikontroll. Bilen er funnet igjen, uten fører. Bilen blir beslaglagt grunnet flere slike meldinger

GRÛNERLØKKA 20.08: Vi har stanset 2 biler som kappkjørte med hverandre på Trondheimsveien ut av byen. Begge bilførere får beslaglagt sine førerkort.

SENTRUM 17.07: Vi hjelper en mann som har blitt frastjålet krykkene sine. En patrulje kjører mannen til Legevakten for å få nye krykker.

BOGSTAD 08.03: Flere meldinger om nødbluss i området ved Bogstadvannet. Ingen fare, dette var en øvelse.

HELSFYR 06.12: Helsfyr T-bane, en kvinne ranet av 2-3 personer, politiet på stedet, 1 mann pågrepet, fornærmede ivaretatt av helse, vi oppretter sak.

SENTRUM 04.21: Pilestredet: Vi har kontroll på en svært beruset person, som lå midt i veien. Kjører vedk. til legevakten, for sjekk.

OPPSAL 03.29: Oppsal, politiet stanser en stjålet bil, fører innrømmet også å ha stjålet den, vi fant itillegg narkotika på føreren, kjørt arrest, anm

SINSEN 02.24: Vi har kontroll på en beruset person, som var ute og gikk på ring 3 v/Sinsenkrysset. Patruljen sørger for at han kommer seg trygt hjem.

SENTRUM 02.12: Vi har stanset en bil for kontroll i Karl Johansgt. Her blåste fører til over lovlig grense. Fører kjøres arresten og bilen hentes av Viking

ULSRUD 00.03: Ved Ulsrud t-banestasjon, brenner det i en container. Vi er på stedet sammen med OBRE - skal ikke være fare for spredning. 00.36: Brannen i containeren er nå slukket. Brannårsak ukjent. Vi oppretter sak.

TiRSDAG 5. FEBRUAR

PRINSDAL 14.21: Ved ICA i Nedre Prinsdalsvei har en lastebil mistet noe tømmer. Sperrer veien. Kranvogn er rekvirert for å få løftet dette bort.

SENTRUM 12.39: Møllergt.:Taxi har hatt sammenstøt med parkert bil. Denne trillet over foten til en fotgjenger. Fotgj. uskadd. Taxisjåfør uten førerkort nå.

BJØLSEN 06.54: En person ble truet med sverd, ifm innbrudd i en fellesgarage i Bergensgt. Gj.personen hadde stukket, da patruljen ankom. Forholdet anmeldes. 07.05: Innbruddet skjedde kl 0545. Har vært innbrudd i 5 boder og 1 bil. Tyven trakk sverdet da han ble overrasket av innehaver. Ingen er skadet

GAMLE OSLO 00.20: Bil som unndro seg kontroll i Konows gate. Stanset kort tid etter. Mistanke ruset kjøring. Anmeldes også for kjøring uten gyldig førerkort

MANDAG 4. FEBRUAR

SENTRUM 14.53: Dronningensgate: 88 år gammel kvinne frastjålet bl.a. briller og høreapparat som hun oppbevarte i kurv på rullatoren sin. LES MER HER: Stjal briller og høreapparat fra 88-åring

SENTRUM 14.45: En mann blir kjørt til arresten, Politihuset, fra Schweigaardsgate. Legitimerte seg med falsk pass.

ENSJØ 12.39: Ensjøveien 3: Bil som hadde kjørt ned et trafikkskilt.Politiet oppretter sak.

ALNABRU 07.44: E6 inngående ved Alnabru: Mørklagt bil hensatt delvis ut i veibanen. Skaper farlige situasjoner. Vær obs! 08.11: E6 ved Alnabru: Den mørklagte bilen er nå tauet bort av Viking.

SAGENE 07.10: Vi er ved Akerselva ved Bentsebrua hvor en mann er plukket opp av vannet. Han skal etter forholdene ha det bra. Vi venter på ambulanse. 07.17: Akerselva: Mannen kjørt Ullevål sykehus med ambulanse. Uvisst hvordan han har havnet i elva.

GALGEBERG 03.02: Vi får en rekke henvendelser om vondt lukt, spesielt fra området Galgeberg. Dette antas å være kloakklukt.Ifølge OBRE er det pga lavtrykk

LES OGSÅ: Avhøres etter skyteepisode

LES OGSÅ: Se hvilken tweet som var «Årets beste»

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse