Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Foto: Illustrasjonsfoto

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2013 kl 11:37

SØNDAG 10. FEBRUAR

OSLO 07.28: Politiet i hovedstaden kan melde om ei veldig travel natt. Heldigvis har roen senket seg over byen nå. Måtte roen vare lenge!

SKØYEN 05.28: Politiet er på vei til Skøyen togstasjon. Meldt om en person i sporet. Han går retning Lysaker. Togene er stanset mens vi leter.

KAMPEN 04.26: Politiet er på Kampen. Her har vært slagsmål i en leilighet. 1 person skadet, kjørt sykehus for behandling. 04.56: Bøgata på Kampen; En mann kjøres sykehus for behandling. I tillegg ble det funnet en ladd pistol i leiligheten. Ingen pågrepet, anmeldelse.

SOFIENBERG 03.18: Politipatrulje måtte bruke pepperspray på en person på Sofienberg. Han hadde kranglet med kjæresten, fortsatte med patruljen.

OSLO 03.15: Natta i hovedstaden er fortsatt meget hektisk. Patruljene kjører fra oppdrag til oppdrag, masse ordensforstyrrelser.

GRØNLAND 01.45: Mange meldinger om slåssing med jernstenger i gata. Foreløpig har vi kontroll på 1 person. Ingen er meldt skadet. 01.59: Grønland: Fortsatt noe ampert på stedet. To stk er pågrepet for vold. 3 personer er skadet, men ikke alvorlig. De undersøkes av amb. 02.04: Siste oppdatering fra Grønland er at 5 personer er å anse som fornærmet i voldssaken. Tilsammen 3 personer er pågrepet for dette.

SENTRUM 01.35: Nederst i Karl Johan har vi pågrepet en mann som er mistenkt for ordensforstyrrelse og for å ha stjålet sambandet til en vekter.

OSLO 00.50: Natta har startet meget travelt for politiet i hovedstaden. Flere husbråk m/vold, legemssaker, skadeverk og støymeldinger.

LØRDAG 9. FEBRUAR

VÅLERENGATUNNELEN 23.22: Trafikkulykke i Vålerengtunnelen sydgående. 3 biler innvolvert. Uvisst hva som har skjedd. Flere personer har løpt fra stedet. Vi søker. 23.43: Vålerengtunnelen: kun 1 bil som er skadet. Fører av denne har løpt fra stedet. Vi fortsetter å lete med bla hundepatr. Tunnelen er stengt. 00.26: Vålerengatunnelen i retning mot Sentrum er åpnet igjen.

SENTRUM VEST 22.01: Etter god hjelp fra melder, har vi kontroll på en mann i Bogstadveien som skal ha angrepet en taxisjåfør. Snakker med partene.

GRØNLAND 20.36: MAX, Grønland: 3 gutter i 13-14 års alderen tømte et brannslukningsapparat og låste ansatt inne på toalettet. Kontroll. Foreldre varslet.

FURUSET 19.27: Melder ringte politiet da han savnet sin fulle kamerat i området ved Ikea. Vi rykket ut og mannen ble funnet i melders bil.

RING 3, ØKERN 18.24: Det er også en bil med stans videre på Ring3 vestgående v/avkjøring Økern. Lange køer. Politiet er på stedet, og redningsbil er bestilt. 18.54: Nå er også bilen på ring3 v/Økern fjernet, og trafikken flyter nå greit.

KALBAKKEN 16.16: I Nordtvetveien er det en løs hest. Vi er på vei for å lose den hjem. 16.30: Nordtvetveien: Hesten er tatt hånd om og på vei tilbake til kompisen sin som også prøvde å komme seg ut. Hyggelig gjenforening.

VÅLERENGA 13.46: Strømsveien, en person frastjålet tv som skulle hentes etter rep. to stk tok tv og løp fra stedet, 1 mann pågrepet, kjørt arresten og anm.

SANDAKER 11.57: Sandakerveien , raser istapper fra taket, vi er på stedet og sperrer av mens OBRE fjerner istapper. 13.11: Sandakerveien, istappene er fjernet, bymiljøetaten har overtatt, gårdeier bøtelagt av Oslo kommune.

MAJORSTUA 07.24: Politiet rykket ut til en ubuden gjest i Kirkeveien. En eks til kjæresten til melders samboer var uønsket på adressen. Damen forlot stedet.

HELLERUD 05.19: Politiet tok seg inn i et hus på Hellerud. Trusler med skytevåpen i forkant. Politiet fant et luftvåpen. Mistenkte pågrepet, kjørt arrest.

GALGEBERG/VÅLERENGA 04.21: Politiet rykket ut til et slagsmål i en leilighet i Dalehaugen. En person skal være slått i hodet med en øks. Uvisst skadeomfang. 04.24: Fornærmede i Dalehaugen er oppegående. Bevæpnet politi søker etter gjerningspersonen i området.

SMESTAD 03.57: Trafikkulykken på Smestadlokket; Bilfører trolig ikke skadd, men beruset. Blåste til langt over lovlig verdi. Kjøres arresten.

RYEN 03.07: Det skal nå brenne i 3 biler på Møller Ryen. Uvisst om disse er påsatt. Politiet er fortsatt på stedet.

CARL BERNER 01.47: Nødetatene på vei til Carl Berners Plass. Det skal være en større vannlekkasje i Grenseveien. Vannet renner ned mot C.B.Plass. 02.20: Grenseveien er nå veldig glatt, ned mot Carl Berners Plass. Det er skiltet, men vis hensyn og kjør forsiktig forbi.

FREDAG 8. FEBRUAR

TVEITA 21.35: Brannuttrykning til Tveita senter viste seg å være pizza steking på Dolly Dimpel. Ingen brann.

MORTENSRUD 17.14: Mortensrud senter: Butikktyv kjøres arresten, hadde stjålet varer for mer enn 9000 kroner og lagt dette i en "preppet" sekk for tyveri.

HOVSETER 05.56: Nødetatene er på vei til Hovseterveien. Melding om at det skal brenne i en trappeoppgang. 06.08: Hovseterveien, en bunke aviser er påtent. Slukket før nødetatene ankom. Litt røyk i oppgangen.

TORSDAG 7. FEBRUAR

TVEITA 21.35: Brannuttrykning til Tveita senter viste seg å være pizza steking på Dolly Dimpel. Ingen brann

MORTENSRUD 17.14: Mortensrud senter: Butikktyv kjøres arresten, hadde stjålet varer for mer enn 9000 kroner og lagt dette i en "preppet" sekk for tyveri.

FURUSET 15.25: Hittet Schæfer tispe på Ikea Furuset. Eier kan ta kontakt med politiet på Romerike, evnt Oslo. tlf 02800

TORSHOV 14.38: Nødetatene er på vei til en trafikkulykke i krysset Vogts gt/Ring 2 hvor 3 biler har kollidert. Mye kø, også for trikken. 14.50: Tre biler fjernet av redningsbil i krysset Ring2 Vogts gt nå. Trikken kan kjøre forbi om ca 5-10 minutter. Ingen alvorlig personskade.

MAJORSTUEN 14.30: En eldre mann ble nærmest overfalt av to lommetyver ved Marienlyst. Vi har pågrepet to mistenkte, men ønsker å komme i kontakt med mannen.

SENTRUM VEST 10.16: I krysset Parkveien/Hegdehaugsveien har vi fått melding om at en trikk og en lastebil har kollidert. Ingen personskade, men mye kø i området 10.24: Trafikkuhellet i Parkveien løste seg uten politiets bistand. Trikken går som normalt igjen.

BOGERUD 03.00: Innbruddstyv tatt på fersken i Martin Linges vei. Takk til den forbipasserende som ringte politiet.

ONSDAG 6. FEBRUAR

STOVNER 20.23: Ureg bil som stakk fra politikontroll. Bilen er funnet igjen, uten fører. Bilen blir beslaglagt grunnet flere slike meldinger

GRÛNERLØKKA 20.08: Vi har stanset 2 biler som kappkjørte med hverandre på Trondheimsveien ut av byen. Begge bilførere får beslaglagt sine førerkort.

SENTRUM 17.07: Vi hjelper en mann som har blitt frastjålet krykkene sine. En patrulje kjører mannen til Legevakten for å få nye krykker.

BOGSTAD 08.03: Flere meldinger om nødbluss i området ved Bogstadvannet. Ingen fare, dette var en øvelse.

HELSFYR 06.12: Helsfyr T-bane, en kvinne ranet av 2-3 personer, politiet på stedet, 1 mann pågrepet, fornærmede ivaretatt av helse, vi oppretter sak.

SENTRUM 04.21: Pilestredet: Vi har kontroll på en svært beruset person, som lå midt i veien. Kjører vedk. til legevakten, for sjekk.

OPPSAL 03.29: Oppsal, politiet stanser en stjålet bil, fører innrømmet også å ha stjålet den, vi fant itillegg narkotika på føreren, kjørt arrest, anm

SINSEN 02.24: Vi har kontroll på en beruset person, som var ute og gikk på ring 3 v/Sinsenkrysset. Patruljen sørger for at han kommer seg trygt hjem.

SENTRUM 02.12: Vi har stanset en bil for kontroll i Karl Johansgt. Her blåste fører til over lovlig grense. Fører kjøres arresten og bilen hentes av Viking

ULSRUD 00.03: Ved Ulsrud t-banestasjon, brenner det i en container. Vi er på stedet sammen med OBRE - skal ikke være fare for spredning. 00.36: Brannen i containeren er nå slukket. Brannårsak ukjent. Vi oppretter sak.

TiRSDAG 5. FEBRUAR

PRINSDAL 14.21: Ved ICA i Nedre Prinsdalsvei har en lastebil mistet noe tømmer. Sperrer veien. Kranvogn er rekvirert for å få løftet dette bort.

SENTRUM 12.39: Møllergt.:Taxi har hatt sammenstøt med parkert bil. Denne trillet over foten til en fotgjenger. Fotgj. uskadd. Taxisjåfør uten førerkort nå.

BJØLSEN 06.54: En person ble truet med sverd, ifm innbrudd i en fellesgarage i Bergensgt. Gj.personen hadde stukket, da patruljen ankom. Forholdet anmeldes. 07.05: Innbruddet skjedde kl 0545. Har vært innbrudd i 5 boder og 1 bil. Tyven trakk sverdet da han ble overrasket av innehaver. Ingen er skadet

GAMLE OSLO 00.20: Bil som unndro seg kontroll i Konows gate. Stanset kort tid etter. Mistanke ruset kjøring. Anmeldes også for kjøring uten gyldig førerkort

MANDAG 4. FEBRUAR

SENTRUM 14.53: Dronningensgate: 88 år gammel kvinne frastjålet bl.a. briller og høreapparat som hun oppbevarte i kurv på rullatoren sin. LES MER HER: Stjal briller og høreapparat fra 88-åring

SENTRUM 14.45: En mann blir kjørt til arresten, Politihuset, fra Schweigaardsgate. Legitimerte seg med falsk pass.

ENSJØ 12.39: Ensjøveien 3: Bil som hadde kjørt ned et trafikkskilt.Politiet oppretter sak.

ALNABRU 07.44: E6 inngående ved Alnabru: Mørklagt bil hensatt delvis ut i veibanen. Skaper farlige situasjoner. Vær obs! 08.11: E6 ved Alnabru: Den mørklagte bilen er nå tauet bort av Viking.

SAGENE 07.10: Vi er ved Akerselva ved Bentsebrua hvor en mann er plukket opp av vannet. Han skal etter forholdene ha det bra. Vi venter på ambulanse. 07.17: Akerselva: Mannen kjørt Ullevål sykehus med ambulanse. Uvisst hvordan han har havnet i elva.

GALGEBERG 03.02: Vi får en rekke henvendelser om vondt lukt, spesielt fra området Galgeberg. Dette antas å være kloakklukt.Ifølge OBRE er det pga lavtrykk

LES OGSÅ: Avhøres etter skyteepisode

LES OGSÅ: Se hvilken tweet som var «Årets beste»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...