ANNONSE
Annonse

Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

- I desember ble 48 innbrudd registrert over hele Oslo, og når vi har klart å holde tallene så lave ukene etter nyttår, ser det lyst ut fremover, sier politioverbetjent ved Majorstuen, Geir Ellefsen. Arkivfoto Foto: Arkivfoto

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2013 kl 18:28

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SØNDAG 24. FEBRUAR

BJØRNDAL, 17.53: Bjørnåsveien 107: Melding om innbrudd i flere biler. Skal være i samme garasjeanlegg.

NORDRE AKER, 17.03: Sognsveien: Melding om pågående innbrudd. I person pågrepet etter god vitneobservasjon og søk fra politihelikopteret. Takk til melder.

FILIPSTAD, 16.46: Filipstad: En togvogn er tagget ned. 2 personer sett løpende fra stedet. Vi søker i området.

SKULLERUD, 16.41: Bølerskrenten: Grunnet en i overkant godt stekt biff, går det en røykvarsler. Noe røyk som blir ventilert.

MAKRELLBEKKEN, 13.11: Melding om røykutvikling ved Makrellbekken T-banestasjon. Politi og brannv er på stedet. Har ikke funnet noe ennå. 13.15: Det var et strømbrudd som førte til utrykning til Makrellbekken. Kun snakk om strøm på avveie. Ikke vært noe branntilløp.

LINDEBERG 10.00: Dame er saknet fra institusjon på Lindeberg: rullator, 160 høy, sort ullkåpe, store smykker rundt halsen, noe grønt rundt halsen. 02800. 10.34: Takket være en observant følger på Twitter, er damen nå funnet på Shell på Alfaset. Hun blir kjørt tilbake. Politiet takker for hjelpen!

KRINGSJÅ, 09.29: Redningsetatene er på stedet i Sognsvannsveien 63, hvor det var melding om brann ved et forlatt bygg. Brannen er slukket. 10.47: Ang brannen i Sognsv. så ble det skader på en dør. Det brant i avispapir og noen spraybokser. Politiet oppretter sak.

HAUGERUD, 04.26: Haugerudveien: melding om bilbrann, nødetatene er på vei. 04.52: Haugerudveien, bilene som brant er slukket. Det er skader på 3 biler.

OSLO, 04.06: Vi kan melde om en travel natt for politiet i Oslo. Mye fyll og ordensforstyrrelser.

BISLETT, 03.54: Theresesgate: Melding om brann. Nødetatene er på vei. 04.02: Theresesgate: Mest sannsynlig tørrkokt kjele. Ikke behov for evakuering. Brann&redningsetaten undersøker videre.

VESTLI, 03.45: Forsøk på innbrudd på en kiosk på Vestli. 2 personer ble pågrepet kort tid etter. Sak opprettes av politiet.

LØRDAG 23. FEBRUAR

TROSTERUD, 16.19: Lutvannsveien: Melding om brann i leilighet. Nødetatene er på vei. 17.11: Lutvann: Mindre brann på kjøkken. Skal nå være slukket og brannvesen ventilerer ut røyk på stedet.

SENTRUM, 15.33: Politi og brannvesenet er på stedet i Parkveien 25 for å få ryddet vekk noen istapper som kunne falle ned. Fortauet er foreløpig stengt.

GRØNLAND, 13.21: Politiet har arrestert en mann, som solgte sigaretter fra en ryggsekk, i området på Grønland. VIste seg å være utenlandske sigaretter.

ROMMEN, 13.03: Ved Nedre Rommen nr 5 har det vært brann i en parkert bil. Ingen personer skadet.

LJABRUVEIEN, 03.33: Ljabruveien: Melding om trafikkulykke. Nødetatene er på vei. 03.52: Ljabruveien forts: En bil kjørt ut av veien, 2 personer observert løpende fra stedet. Politiet søker etter de.

FREDAG 22. FEBRUAR

SENTRUM, 23.22: En person er kjørt i arrest etter å ha fiket til en ordensvakt og laget bråk på et utested i Oslo sentrum.

GAMLE OSLO 13.43: Nødetatene er på vei til St. Halvardsgate hvor det er meldt om røyk i leilighet. 13.54: St. Halvardsgate: Det har vært brann i sponplater og høyttaler i et lokale. Slukket nå. Ingen personer er skadet.

MANGLERUD 13.25: Nødetatene er på vei til Johan Hirsch vei hvor det meldes om røykfyllt leilighet, mulig brann.13.28: Johan Hirsch vei: Papp som lå på komfyr, ikke brann.

SENTRUM 13.00: Jernbanetorget: Vi har tatt hånd om en dement mann. Kjører han til Legevakten

HUSEBY 12.39: Sørkedalsveien ved Huseby skole: Vogntog som ikke kommer under brua. Blir hjulpet ut og på rett kurs igjen.

RYEN 10.04 : Bil målt med snitthastighet 76 km/t i 50-sone. Fører blir anmeldt, førerkortet beslaglagt.

OSLO 05.32: Etter en travel kveld med alvorlige hendelser, gikk natta mye roligere for seg. Ingen store og ressurskrevende oppdrag.

HUSEBY 03.38: Nødetatene på vei til Husebyleiren. Meldt om en bil i brann på parkeringsplassen. 03.43: Bilbrannen ved Husebyleiren er slukket. Bilen står midt i lyskrysset. Bergingsbil på vei.

SENTRUM 03.37: Nødetatene på vei til Byporten. Meldt om røyk ved ei kebabsjappe på stedet. 03.38: Ingen brann på Byporten. Kun en vannlekkasje. Vannlekkasjen skapte damp.

GODLIA 00.57: Politiet pågrep 3 taggere ved Godlia T-bane. Etter en kort løpetur fanget patruljer fra Manglerud alle 3.

TORSDAG 21. FEBRUAR

RYEN 21.02: På Ryen er en mann knivstukket. Politi og ambulanse er på stedet. LES MER HER: Alvorlig skadet etter knivstikking

ENERHAUGEN 17.08: Vi leter etter en dement mann som er savnet fra et dagsenter på Enerhaugen. Han er uten jakke med grått hår og svarte sko.  22.51: Mannen som var savnet fra et dagsenter er kommet til rette og er i god behold, kom hjem i taxi.

FROGNER 13.47: Takk til melder som varslet om bil som kjørte vinglete på Frogner. Bilen ble stanset av en patrulje. Fører av bilen er ikke edru.

GRÛNERLØKKA 13.12: Toftesgt: Politiet har pågrepet 2 menn i besittelse en god mengde hasj. Takk til publikum som tipset oss.

OSLO 05.25: Politiet i hovedstaden kan melde om ei veldig rolig natt. Ingen store alvorlige hendelser. Vi håper dagen vil fortsette slik.

CARL BERNER 03.14: Hundepatruljen stoppet en bil ved Carl Berner. 4 personer løp fra bilen og det ble kastet "narkotika til alle kanter". Kontroll på de 4 nå.

SKULLERUD 02.53: Politiet på vei til E6 ved Skulleruddumpa. En mann går og veiver med armene. Ble sint da han ble tilbudt hjelp. Uvisst hvorfor han er sint. 03.03: Politiet plukket opp mannen på E6. Han er ikke sint lenger. Politiet kjørte han hjem til sine foreldre.

ONSDAG 20. FEBRUAR

GRÛNERLØKKA 22.50: 1 mann er knivstukket på Rosehoff. Kjørt sykehus. 23.13: Rosenhoff: 1 mann fraktet til Ullevål Sykehus med alvorlige men ikke livstruende skader. Vi har sikret spor og etterforsker saken.

SENTRUM 17.45: En mann ble fralurt kr 235 000,- i forbindelse med et bilsalg utenfor Oslo City. En politipatrulje pågrep gjerningsmann. Penger tilrette

OSLO 13.45: Vi anmoder publikum i Oslos gater til være forsiktig når dere er ute og går. Det er fare for at istapper faller ned fra takene. Se opp(!!)

SENTRUM 13.43: En lommetyv er tatt på fersken av vekter, Karl Johansgate. Politiet på stedet, sak opprettes.

TIRSDAG 19. FEBRUAR

ROMSÅS 21.03: Vi har fått melding om at en mann har gått inn i tbanetunnelen på Romsås mot Rommen. 21.30: Vi har avsluttet søket etter mannen i tbanetunnelen på Romsås-Rommen. Uten resultat.

ULLEVÅL 18.45: På Ring 2 ved Ullevål sykehus retn. øst har en patrulje observert flammer ut fra en buss. Bussen er evakuert og flammene er slukket.

OPPSAL 18.03: 200 kg fryste kongekrabber stjålet fra Oppsal i helga. Hvis noen får et krabbetilbud som er for godt til å være sant: Ring 02800.

GALGEBERG 17.40: En Audi har kjørt ned bommen på Galgeberg, med den følge at bilen har punktert og blitt tatt kontroll på av politiet. 18.09: Bilen som kjørte i bommen på Galgeberg gjorde dette ifm en unnamanøver. Politiet oppretter sak og bommens eier jobber med å utbedre den.

HOVSETER 16.55: Nødetatene er på vei til Landingsveien ved Hovseter skole. Der har to biler kollidert. Meldt om lettere personskade. 17.43: I Landingsveien hadde en elbil kommet over i motgående og kollidert med møtende bil. Tre personer kjørt legevakta med lettere skader.

GRANFOSSTUNNELEN 16.31: I Granfosstunnelen i retning mot Bærum har to biler kollidert. Kun ett felt som er åpent pr nå. Nødetatene på vei. 16.41: I Granfosstunnelen vestg. har føreren av en BMW smerter i brystet. Undersøkes av ambulanse. Ett felt er åpent på stedet. Venter på tauebil. 17.15: Granfosstunnelen er ryddet i vestgående retning. Fører av bilen som kjørte i en bil bakfra ble kjørt til legevakta for sjekk.

SLEMDAL 14.01: Det har vært brann i en bil, i nærheten av Slemdal T-banestasjon. Brannen er slukket og det er ingen som er skadet. Viking rekvirert.

SENTRUM VEST 12.41: I Nobels gate er det røykutvikling fra leilighet. Nødetatene er på stedet. 12.46: Det har vært brann i en leilighet. Brannen er slukket, ikke personskade. 2 stk som har evakuert seg selv

TROSTERUD 06.03: Vi har kontroll på 6 personer som forsøkte å stikke av fra en taxi på Trosterud uten å betale for turen.

SENTRUM: 03.40: Vi er i Grensen med mange patruljer i forbindelse med bråk på et utested. 04.09: Grensen: To mann pågrepet i forbindelse med bråket, en har bl.a. slått en kvinne. De pågrepne kjøres inn til arresten.

HAUGENSTUA 03.39: En hvit mellomstor hund er tatt hånd om på Haugenstua. Viking er på vei for å hente den.

E6 03.08: Vi er på vei for å plukke opp en mørkkledd mann som går nordover på E6 i sørgående løp. Sist observert ved ESSO-stasjonen. 03.13: E6: Den mørkkledde mannen hadde klart å komme seg bort fra veien. 04.12: Den mørkkledde mannen som forsvant fra E6 er nå tilbake. Sist observert ved Bring terminalen, fortsatt på vei nordover i sørgående løp. 04.30: E6: Mannen påtruffet rett ved bygrensa. Kjøres hjem av patruljen.

MANDAG 18. FEBRUAR

OSLO 23.46: En barnevogn som ble stjålet i kveld ble gjenfunnet av eier på finn.no. Gjerningsmannen er nå pågrepet og barnevogn levert tilbake til eier.

GRØNLAND 17.59: Melding om slåsskamp på Vaterland. Flere har løpt fra stedet. Politiet har kontroll på noen av de involverte. Trolig ingen alvorlig skadet

ALFASET 13.28: Trafikkulykke på Alfaset, el bil har veltet på veg inn mot ett industriområde. 2 personer i bilen- uviss skadeomfang ennå. 13.36: Ad tr. ulykken: 2 personer til legevakta for sjekk. Jobbes med å få bilen på hjula igjen

TROSTERUD 05.03: Trosterud Fritidsklubb: Går en alarm fra stedet. Vi undersøker om det har vært innbrudd. 05.13: Trosterud Fritidsklubb: Funnet åpent vindu. Trolig stj. datautstyr. Vi søker med hundpatr. etter gj.menn

GRÛNERLØKKA 04.23: Sunnmøregata: Bilfører kjøres inn til arresten fordi han er beruset. Bilen var også uforsikret. Blir avskiltet.

GRØNLAND 03.30: ChoicePub Grønland: Har vært et slagsmål. Politiet er på stedet

SENTRUM 03.29: Prinsensgt./ Fred Olsensgt: En beruset mann er blitt fra stj. lommebok. Vi ser etter gj.mannen.

VESTLI 03.15: Coop Prix Vestli: Vekter på stedet pga av innbrudd. Politiet på vei. 03.30: Vestli: Vi søker et gj.menn med hundepatruljen. 03.47: Vestli: Gj.menn har kommet seg unna. Vi oppretter sak. Etterforskning fortsetter.

SENTRUM 03.11: Ish Club,St.Olavs gt: Vi er på stedet pga en slosskamp som har vært. En fornærmed er lettere skadet. Søker etter gj.mann

SENTRUM 02.30: Rosenkrantzgate: Vi har stanset en bil hvor fører ikke har førerkort. Blir anmeldt og må ta apostlenes hester videre

NORDSTRAND 02.25: Nordstrandveien: Vi har stoppet bil hvor fører er beruset. Kjøres sentralarresten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse