Siste karusellen

Flere enn 1000 barn er med på Telenorkarusell-renn

Siste karusellen

1000: - Rett og slett fantastisk at det stiller flere enn 1000 barn på Telenorkarusell-rennene, sier rennansvarlig Pål E. Thorstensen. FOTO: FOTO: KOLL IL

Sesongens siste Telenorkarusell gikk onsdag. - Rett og slett fantastisk at det stiller flere enn 1000 barn fra Nordre Aker!, sier Kolls rennansvarlig, Pål E. Thorstensen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2012 kl 16:30

SOGN:Nabo-skiklubbene Kjelsås, Lyn og Koll arrangerer Telenorkarusellrennene på omgang. Onsdag (07.03.) var det Koll sin tur, i fristil i Sognsvann Snøpark.

Flere enn 1000 barn


- Hver gang vi arrangerer disse rennene blir vi slått av hvor stor skiinteressen er i vårt lokalmiljø. Det er rett og slett fantastisk at det stiller mer enn 1.000 barn fra Nordre Aker for å delta i disse rennene, sier Kolls rennansvarlig, Pål E. Thorstensen, og som lurer på om det finnes andre steder i Norge med større langrennsinteresse enn nettopp områdene til nevnte idrettslag.

Starten onsdag gikk klassevis gjennom hele kvelden.

- Det er ingen tidtagning, men det er det ikke mulig å forstå når du ser hvordan barna gir alt gjennom den krevende løypa. De fleste barna er nok med i en av skiklubbene, men også barn utenfor skitrening deltar. Slik er dette en flott arena også for rekruttering til skimiljøet, sier Thorstensen.


Saft og boller


Og ved målgang var det i tillegg til boller og saft også sekk til alle som har deltatt. Thorstensen forteller at laget lenge fryktet at mildværet skulle sette en stopper for rennet.

- Men nysnøen lavet jo ned og forvandlet hele området til et snøeldorado. Fakler ble tent slik at barna lett kunne følge løypa rundt i parken. Og ikke minst sørget en entusiastisk speaker Brede Bergskaug for holde trykket gjennom hele kvelden, ifølge Thorstensen.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!