Siste karusellen

Flere enn 1000 barn er med på Telenorkarusell-renn

1000: - Rett og slett fantastisk at det stiller flere enn 1000 barn på Telenorkarusell-rennene, sier rennansvarlig Pål E. Thorstensen. FOTO: FOTO: KOLL IL

Sesongens siste Telenorkarusell gikk onsdag. - Rett og slett fantastisk at det stiller flere enn 1000 barn fra Nordre Aker!, sier Kolls rennansvarlig, Pål E. Thorstensen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2012 kl 16:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SOGN:Nabo-skiklubbene Kjelsås, Lyn og Koll arrangerer Telenorkarusellrennene på omgang. Onsdag (07.03.) var det Koll sin tur, i fristil i Sognsvann Snøpark.

Flere enn 1000 barn

- Hver gang vi arrangerer disse rennene blir vi slått av hvor stor skiinteressen er i vårt lokalmiljø. Det er rett og slett fantastisk at det stiller mer enn 1.000 barn fra Nordre Aker for å delta i disse rennene, sier Kolls rennansvarlig, Pål E. Thorstensen, og som lurer på om det finnes andre steder i Norge med større langrennsinteresse enn nettopp områdene til nevnte idrettslag.

Starten onsdag gikk klassevis gjennom hele kvelden.

- Det er ingen tidtagning, men det er det ikke mulig å forstå når du ser hvordan barna gir alt gjennom den krevende løypa. De fleste barna er nok med i en av skiklubbene, men også barn utenfor skitrening deltar. Slik er dette en flott arena også for rekruttering til skimiljøet, sier Thorstensen.

Saft og boller

Og ved målgang var det i tillegg til boller og saft også sekk til alle som har deltatt. Thorstensen forteller at laget lenge fryktet at mildværet skulle sette en stopper for rennet.

- Men nysnøen lavet jo ned og forvandlet hele området til et snøeldorado. Fakler ble tent slik at barna lett kunne følge løypa rundt i parken. Og ikke minst sørget en entusiastisk speaker Brede Bergskaug for holde trykket gjennom hele kvelden, ifølge Thorstensen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse