Skal diskutere Tåsen skole

Byggeplass: Byggearbeidene på Tåsen er i full gang, men Utdanningsetaten og brukergruppen ved skolen er ikke enige om planløsningen i B-bygget. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

I morgen, onsdag 28. mai, står Tåsen skole på sakskartet i Kultur- og utdanningskomiteen i bystyret.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.05.2008 kl 15:42

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
RÅDHUSET/TÅSEN: Etter det Nordre Aker Budstikke erfarer har flere av partiene fremmet egne forslag om at det utarbeides en tilleggsutredning og ny prosjektgjennomgang for Tåsen skole.

Det er disse forslagene komiteen skal diskutere i møtet i morgen.

Forslagene skal gå ut på at det parallellt med at det pågående byggeprosjektet blir gjennomført en avgrenset utredning av handlingsrommet som eksisterer i forhold til å kunne foreta enkelte mindre bygningstekniske justeringer i bygg 2 («B-bygget»).

Forlagene skal komme fra Venstre, Høyre og SV.

– Det vil komme opp et par forskjellige forslag, men vi skal nok bli enige, uttaler Knut Even Lindsjørn, leder i Kultrur- og utdanningskomiteen, til Nordre Aker Budstikke.

Brukergruppen på Tåsen skole, bestående av blant annet lærere og foreldrerepresentanter, har i lengre tid kjempet om at B-bygget må utredes på nytt, da de mener dagens planer ikke er tilfredstillende for hverken lærere eller elever.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse