Nydalen-undergangen: Skal ikke stå på Jernbaneverket!

Heilo Vel - her ved Asbjørg Hammer og Solveig Evang - skal nå møte plan- og bygningsetaten om videre fremdrift i undergang-saken. Kristin Tufte Haga

Jernbaneverket er klare til å sette av stenge-datoer, i forbindelse med bygging av Nytdalen-undegangen. – Det skal vi nok klare å få til enda en gang, i følge informasjonssjefen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.01.2010 kl 12:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om Heilo Vel i Nydalen, som har purret på ønsket møte med plan- og bygningsetaten, vedrørende fremdriften i byggesaken om Nydalen-undergangen.

Utbygger må søke

I følge saksinnsynet til etaten, har ennå ikke Jernbaneverket satt av datoer til stengingen - etter byggeplanen i løpet av sommeren.

— Jernbaneverket har også to ganger tidligere satt av stenging for bygging av nevnte undergang, så det skal vi nok klare å få til enda en gang. Utbygger må søke oss om stenging på vanlig måte

— slik de også har gjort tidligere, i følge informasjonssjef Thor Erik Skarpen, som kommer tilbake med eksakte datoer når de foreligger.

Etter at avi skrev om Heilo Vels ønske og purring om møte med etaten, har vellet nå blitt kontaktet av etaten for møteavtale.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse