Skal pusses opp

Skal pusses opp

Kjelsåsveien 114 huser blant annet Grefsen og Kjelsås eldresenter.

Kommunens bygg i Kjelsåsveien 114 forfaller. Men Eiendoms- og byfornyelsesetaten bekrefter at oppussing skal skje i løpet av neste år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.11.2006 kl 12:54

Kjelsås: Bygget kommunen eier i Kjelsåsveien 114 ser slitent og forefallent ut. Blant annet skaller malingen av. Kommunikasjonsrådgiver Christian Ekker Larsen i Eiendoms- og byfornyelsesetaten kan fortelle at i løpet av neste år skal etaten foreta utvendig vedlikehold av bygningen.

- I disse dager utlyser vi jobben med å skifte ut fasadeplatene og male bygget. Vi regner med å underskrive kontrakt med leverandør på nyåret. Det er enklere å utføre slikt arbeid når det er varmere i luften, og derfor antar vi at oppussings-oppstart blir i løpet av vår/sommer 2007. Men vi kan ikke si helt sikkert når før vi har skrevet under kontrakten med leverandøren, sier kommunikasjonsrådgiveren.

Bygget som er regulert til offentlig bygning, ble oppført i 1986, og er totalt 1774 kvadratmeter stort. Huset har flere leietagere, blant annet Kjelsås Legesenter, Grefsen og Kjelsås eldresenter, og en midlertidig barnehage for Myrer Barnehage som er under utbygging.

Annonse
Annonse
Annonse